شهرزاد شهرزاد
25
1402/05/13

عطر ایرانی

از بین برندهای ایرانی عطر، عطری هست که تا حدی مورد علاقه تون باشه؟ برندهایی مثل مای، لدورا، بیک و ... . 

Sayan Sayan
1405/02/18
در پاسخ به Ali :

برند نامی صنعتی واقعا رایحه های خاص و باکیفیتی داره به نظرم.

درود امیدوارم خوب باشید

شما کدوم عطر از این برند رو امتحان کردید؟ ممنون میشم راجع به بو و ماندگاریش بفرمایید

غزال غزال
1405/02/18
در پاسخ به شهرزاد :

چه جالب! مرسی. 

درود بر شما خانم شهرزاد عزیز. 

همکار من عطر مهران مدیری رو دارن و چیز جالبی بود. رایحه گرم و باکلاسی داشت که خیلی منو یاد ورودی و پذیرش هتل های لوکس می‌انداخت. اما فقط از درش بوش کرده بودم. 

درباره ی ژکساف پرسیده بودین، من اخیرا دیدم یه کپی از میس دیور بلومینگ بوکه زده و راستش شما هر جا اسمی از بلومینگ بوکه ببینید منو هم می‌بینید 😹 امتحانش کردم و شیرینی دل نشین و بسیار ملایم رایحه اصلی رو نداره و یه ذره بوی قوی صابون داره. ولی در کل بسیار خوشبوست و پخش و موندگاریشم بالاست مخصوصا نسبت به عطر اصلی. 

فکر کنم دیده بودم شما الین دوست داری. یه کپی ازش زده به اسم Ella و مردم خیلی تعریف میکردن. Night wish هم گویا کپی کریستال نوآر هست که از پرفروش ترینهاشه. 

به کپی از Elie Saab عزیزم زده به اسم intense و راستش امتحان نکردم. همه خیلی تعریف میکردن توی نظرات دیجی کالا ولی واقعا اینقدر بیچاره ها در توصیف روایح بدن که من نفهمیدم روی گل رز میده یا بهار نارنج، اصن سنگین و گرمه یا خنک 🥲 

معروف ترین بادی اسپلش مای هم که اون طلاییه که شیمر داره هست هم به طرز خیلی عجیبی دقیقا بوی Gucci flora میده. اصن وقتی گوچی فلورا رو امتحان کردم کلیییی فکر کردم کجا بوش کرده بودم که دیدم توی نظرات عطرافشان یکی به این نکته اشاره کرده بود :) ماندگاری و پخششم اصلا شبیه بادی اسپلش نیست و دقیقا شبیه یه عطر گرونه. 

MrAli MrAli
1405/02/18

شرکت  یانی پرفیوم 

Hossein Hossein
1405/02/18

از برند یانی من ۶ مورد تست روی کاغذ بلاتر و یک مورد سمپل تست داشتم. بنظرم Griffin، Tehran و Horaman کار های خوبی بودند. 

FARNIYA FARNIYA
1405/02/18

یه برندی هست 1372 اسنشیالز خیلی تو توییتر هم معروف بود شخصا دوست دارم رایحه هاش رو یه امتحانی کنم

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟