علی احمد علی احمد
12
1404/04/09

بررسی نظرات کاربران

سلام دوستان

میخوام یه نقد کوچیک بکنم امیدوارم دلخور نشن دوستان🌺

میشه ایییینقدر فَلِه ای نظر ندید؟؟؟؟؟؟؟ منظورم با یه سری دوستان هست که هرررروقت خدا سایت رو باز میکنی فقط نظر اون‌هاست

بخدا کیفیت بررسی رو میارید پایین مگه میشه ادم اینقدر عطر رو استفاده کنه اونم پشت سرهم؟؟؟ توروخدا اگه استفاده نکردید با حداقل تست نکردید اینقدر نظر نظر ندید قرار نیست کمیت جای کیفیت رو بگیره

فقط تو ذهنم میاد یا نظرات برگرفته از هوش منصوعی یا اینکه کپی نظرات از جای دیگه

امیدوارم مدیریت نظرم رو تایید کنه واقعا کیفیت سایت رو یه سری دوستان با پشت سرهم بررسی عطرها اوردن پایین 

KAVEH KAVEH
1404/04/13

درود

بسیار موافقم با شما. بشدت توی ذوق میزنه این موضوع. 

💐💐

در پاسخ به KAVEH :

درود

بسیار موافقم با شما. بشدت توی ذوق میزنه این موضوع. 

💐💐

ارادت کاوه جان 

به نظرم این مدل نظر دادن ها ناخواسته کیفیت سایت رو پایین میاره و البته قدرت تصمیم گیری برای خرید رو کم میکنه خصوصا برای اونایی که مثل خود من تجربه استفاده از همه محصولات رو ندارن

درود.

اگه درست حدس زده باشم که منظورتون کیه منم کاملا موافقم. اگر هم دقت کنید مشخصه خیلی‌هاش نوشته‌های هوش مصنوعیه. فرم یکسان و مصنوعی نوشته‌ها کامل مشخصه. بعدم به‌قول خودتون مگه یه ادم تو یه روز چندتا عطر میتونه تست کنه؟ :)

سلام و ارادت صادق جان، مطمئنم درست حدس زدید😅 البته نه فقط اون شخص خاص، یه سری دوستان قشنگ مشخص از هوش مصنوعی کمک میگیرن ایراد نداره البته اما برای یه محصول یا دو محصول اونم صرفا مکمل نظر اصلی نه اینکه تو یک روز وارد میشیم میبینیم اِن تا نظر هست از یه عزیزی 

شاید ده تا محصول تست کرده باشیم کلا ایراد نداره که صرفا درباره ده تا محصول نظر بدیم، لزومی نداره درباره همه عطرها و برندها نظر بدیم، بعضی عزیزان فکر کردن جایزه داره هرچقدر بیشتر نظر بدن درباره محصولاتی ک حتی استفاده نکردن

Venus Venus
1405/02/21

درود برشما

چقدر این نوشته الان و توی این برهه هم قابل درکه😬🤦🏻‍♀️

امیدوارم که کم تر بشه این نظرات فله ای!

ایراداتی که میشه به نظرات در عطر افشان نسبت داد 

1:من احساس میکنم یه سری از نظرات حاصل از تست عطر های اسانس گرمی بازاره

2:سوگیری نسبت به عطر های اماراتی به شخصی مشکلی با عطر های اماراتی ندارم میشه داخل اماراتی ها کارهای خوب پیدا کرد اما بعضی افراد انگاری دشمنی دیرینه ای دارن با عطر ها اماراتی 

3:گاها بعضی از نظرات بیش از حد اغراق آمیزه و به جای ارائه نظرات سه صفحه انشا نوشته شده 

4: خیلی از افراد مشابه عطر  رو تست میکنن و راجع به عطر اصلی نظر میدن بهتره شخص عنوان کنه که مشابشو تست کرده 

5: افراد فکر میکنن وقتی خودشان یه عطر رو دوست دارن باید بقیه هم دوست داشته باشن 

در پاسخ به سعید رنجبر :

2:سوگیری نسبت به عطر های اماراتی به شخصی مشکلی با عطر های اماراتی ندارم میشه داخل اماراتی ها کارهای خوب پیدا کرد اما بعضی افراد انگاری دشمنی دیرینه ای دارن با عطر ها اماراتی 

3:گاها بعضی از نظرات بیش از حد اغراق آمیزه و به جای ارائه نظرات سه صفحه انشا نوشته شده 

4: خیلی از افراد مشابه عطر  رو تست میکنن و راجع به عطر اصلی نظر میدن بهتره شخص عنوان کنه که مشابشو تست کرده 

ببینید این بحث سوگیری نسبت به عطرای اماراتی نیاز به بحث بیشتر داره،

مثال میزنم،

فرض کنید تو یه فروم ماشین بازی یکی با سمند سورن بپره وسط کلی ماشین اسپورت اروپایی و امریکایی. ایرادی داره؟ نه

اصلا اقا بیاد و با همین سمند سورن دستی بکشه و تیک اف بزنه و دودشو بکنه تو حلق هرچی امریکایی و اروپایی بازه. ایرادی داره؟ بازم نه

اما اگه همین ادم بیاد و وقتی میخواد نظر بده نمره سرعت و قدرت و کیفیت و راحتی و..سمند سورن رو همه رو ۱۰ بده و امریکایی ها و اروپایی ها رو از ۵ شروع کنه چی؟ ایا حساسیت ایجاد نمیکنه؟

اگه روزی سه بار بیاد هر صبح و ظهر و شب یه شیپور دستش بگیره و بگه ماشین فقط سمند سورن دیریریریریدرید چی؟

اگه هرروز ۴ صفحه شعر در وصف سمند سورن بنویسه که نتوان وصف تو گفتن که تو در فهم نگنجی، نتوان شبه تو گفتن که تو درفهم نیایی چی؟ بابا خوب خدایا بسه دیگه!

خوب برادر من بیا بگو این عطر اماراتی کپی فلان عطره حالا نگفتی هم نگفتی چون از اسمش و شکل باتلش معلومه حالا معلوم هم نبود از فروشنده بپرسی تو لیست نگاه میکنه میگه که این عطر الحمبرا کپی چیه.

ramin ramin
1405/02/22

من نمیدونم و نمی‌فهمم که چه عشقی هم دارن در مورد کارای کمیاب کامنت بزارن و

براشون فخر فروشی داره😃😃😃اونم با هوش مصنوعی

عکس از همه جا اسکرین شات میگرن میزارن توعطرنامه ...نظر هوش مصنوعی هم میندن

در پاسخ به Venus :

درود برشما

چقدر این نوشته الان و توی این برهه هم قابل درکه😬🤦🏻‍♀️

امیدوارم که کم تر بشه این نظرات فله ای!

ارادت، متاسفانه تو قسمت پرسش و پاسخ هم سوالاتی میبینیم تو این یک ماه علی الخصوص که آدم و مات و مبهوت میمونه 

در پاسخ به سعید رنجبر :

سلام سعیدجان

باید قبول کنیم باتوجه به گرونی بیش از حد عطرهای اورجینال ناخواسته باید ب سمت عطرهای اماراتی که مشابه سازی میکنن کوچ کنیم مشکلی هم نیست اما اغراق درباره اون ها و تجلیل ازشون رو یکم من زاویه دارم 

ب قول شما ی سری عزیزان اگه عطری رو تست نکردن یا صرفا مشابه عطر اورجینال تست کردن لزومی نداره حتما درباره عطر اورجینال نظری بدن

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟