با سلام
در جستجوی عطر امضای زنانهام هستم و مسیرم را با چند عطر محبوب مشخص کردهام:
• Valentino Donna Born In Roma (شیرینیِ گلیِ مدرن و جذاب)
• PARFUMS de MARLY - Valaya (تازگیِ آرامشبخش و مینیمال)
• Louis Vuitton - Pacific Chill (انفجار میوهایِ آبی و شاداب)
عاشق عطرهای زنانهی شاداب، مدرن و با جلوههای آبی میوهایِ غیرچسبنده هستم. از رایحههای صابونی، کهنه، و سنگین و یونیسکس فراریام.
سؤال مشخص من از شما متخصصان:کدام عطرهای زنانهی (ترجیحاً با حضور یاس و میوههای شیرین لطیف و وانیل ) را پیشنهادمیدهید؟
هدفم پیدا کردن یک امضای زنانهی اصیل است.
از راهنماییهای ارزشمندتان سپاسگزارم
مرسی از پیشنهاد متفاوتتون
دنبال همچین حس متمایز و تقریباً جادویی برای امضام میگردم.راستش قبلاً دربارهاش شنیده بودم، ولی فکر میکردم مردانهست!حالاکه گفتید، کنجکاو شدم حتماً تستش کنم. ممنون🌊✨
بلو تالیسمان مردونه نیست راستش اما خیلی ضعیفه، برای اولین بار حتی فکر کردم بویی نداره، خیلی برام عجیب بود شاید من این بوده باشم اما واقعا بوی خیلی کمی داره من سر هیچ ادکلنی این حس بهم دست نداده بود که بو هست اما کمه
ممنون از پیشنهادتون!
من تا حالا بیش از ۱۰۰ دکانت عطر تست کردم و راستش سختپسندم!
الان دقیقاً دنبال یه عطر فرش میوهایِ خاص و شاداب میگردم که امضای خودم بشه.
حسم اینه: یه عطر که بوی هوای تمیز، یاس تازه و میوههای شیرین بده. یه چیزی که واقعاً نشوندهندهٔ حال خوب و انرژی مثبتم باشه.
راستش لذت این سفر برای من همون کشف کردنه
. شاید هم امضام یه عطر نباشه، بلکه چندتا عطر مختلف باشن که باهم داستان من رومیسازن.
پس هر پیشنهاد خاص و متفاوتی دارید، خوشحال میشم بشنوم. ✨
ژان پل گوتیه گاردن پارادیس مردونه رو امتحان کنین البته نت یاس نداره اما تموم چیزهای دیگه رو داره، یاس هم یه خرده هلاف جهت فرش بودنه اما بوی معتدل و میوه ایی و یاس اربا پیورا رو تست کنین
بلو تالیسمان مردونه نیست راستش اما خیلی ضعیفه، برای اولین بار حتی فکر کردم بویی نداره، خیلی برام عجیب بود شاید من این بوده باشم اما واقعا بوی خیلی کمی داره من سر هیچ ادکلنی این حس بهم دست نداده بود که بو هست اما کمه
ممنون بابت توضیح و بهاشتراکگذاری تجربهی شخصیتون
هنوز تست نکردم، اما با شنیدن نظر شما و بازخورد مثبتی که از دیگران دیده بودم، کنجکاو شدم حتماً عملکرد پوستیاش رو بررسی کنم.
ژان پل گوتیه گاردن پارادیس مردونه رو امتحان کنین البته نت یاس نداره اما تموم چیزهای دیگه رو داره، یاس هم یه خرده هلاف جهت فرش بودنه اما بوی معتدل و میوه ایی و یاس اربا پیورا رو تست کنین
ممنون از پیشنهادتون
اربا پیورا رو تست کردم، اما رایحهاش با من همخوانی نداشت.
تنها عطرهای مردانهای که واقعاً دوست داشتم و استفاده کردم،
#کرید سیلور مانتین واتر Silver Mountain Water
#لویی ویتون پسیفیک چیل Pacific Chill
بودهاند.
با توجه به کامنتهای مثبتی که برای «ژان پل گوتیه گاردن پارادیس مردانه» دیدم، مشتاقم اون رو هم تست کنم. به نظر میرسد میوهای-آبی و سبک باشه.
اگر پیشنهاد یا تجربهی دیگری برای یک عطر فرش میوهایِ شاداب، اما با حالوهوای زنانه و لطیف دارید، خوشحال میشم بشنوم.»
ممنون از پیشنهادتون
اربا پیورا رو تست کردم، اما رایحهاش با من همخوانی نداشت.
تنها عطرهای مردانهای که واقعاً دوست داشتم و استفاده کردم،
#کرید سیلور مانتین واتر Silver Mountain Water
#لویی ویتون پسیفیک چیل Pacific Chill
بودهاند.
با توجه به کامنتهای مثبتی که برای «ژان پل گوتیه گاردن پارادیس مردانه» دیدم، مشتاقم اون رو هم تست کنم. به نظر میرسد میوهای-آبی و سبک باشه.
اگر پیشنهاد یا تجربهی دیگری برای یک عطر فرش میوهایِ شاداب، اما با حالوهوای زنانه و لطیف دارید، خوشحال میشم بشنوم.»
می دونستین که
#ای ایکس نیهیلو فلور نارکوتیک Fleur Narcotique همون والایا هست اما نسخه میوه ایی؟ طراحشون یه نفره انا برای نارکوتیک نسخه میوه ایی تر والایا رو طراحی کرده، بویی یاس و حالت پودریش هست اما با تمی از میوه.
سلام فکر کنم این عطر بتونه امضای مناسبی باشه براتون
مرجان گرامی ارادت عرض می کنم.
بسته به جمع بندی ام از ترجیحات شما، اشاره به این چند نام شاید خالی از لطف نباشه:
یک گلی چوبی مُشکی ملیح و پاکیزه.
#گلد فیلد اند بنکس استرالیا اینجنیوس جینجر Ingenious Ginger
من Blue Talisman رو تا الآن موفق نشدم تست کنم، اما توصیفات شما و سایر بزرگواران در سایت من رو به این خیال وا می داره که شاید هواخواهان اون عطر، از این یکی زنجبیل هم لذت کافی ببرند... رایحه ای مفرح، بشاش و به طرز موقری سرزنده.
#گلد فیلد اند بنکس استرالیا سانست هاور Sunset Hour
تقریبا از همون جنس پیشین.. بسیار شاداب ِه :) با میوه هایی بارزتر از گل ها.
#گلد فیلد اند بنکس استرالیا پسیفیک راک مس Pacific Rock Moss
اما نه خود خود این یکی... " Moss " رو در این نام با " Flower " جا به جا کنید تا بخونید Pacific Rock Flower . یک ارائه ی جدید از همین برند که دست من هم تا کنون بهش نرسیده که تستی ازش داشته باشم اما حدس می زنم ممکنه جوابگوی نیاز شما از جهت اون جنس منحصر به فرد " گلدار آبزیِ غیر نوچ و چسبنده " باشه. یعنی این طور که به اسم اش میاد :)
#گرلن اکوا الیگوریا فلورا سالوگیا Aqua Allegoria Flora Salvaggia
گل دار هست به گل بنفشه و وجوهاتی نسبتا آبزی.
#فلورایکو یانگ ات هارت Young at Heart
آخ که این یکی هم... نت ها خودگواه اند اگر سری بهش بزنید :)
#هرمس تویلی د هرمس او پویوری ادو پرفیوم Twilly d'Hermès Eau Poivrée Eau de Parfum
این یکی رو اشانتیون می اندازم در این سبد. یعنی متوجه شدم رابطه ی خوبی با توئیلیِ مادر ندارید گفتم شاید با معرفی این نسخه بشه که با این نام کمی آشتی کنید :) جدا بویی از اون نسخه نبرده و راست اش نمی دونم... فقط حس می کنم باید اسمی ازش ببرم.
می دونم گیر آوردن عمده ی این عطرها یکم کار دشواریه ولی شاید.. شاید در نقطه عطفی باشیم که آینده روشن تره.
امیدوارم هر کجا که هستید تن درست باشید و دل زنده 🌊🌴🌙
سلام فکر کنم این عطر بتونه امضای مناسبی باشه براتون
سلام دوست عزیز
ممنون از پیشنهادتون💕
مرجان گرامی ارادت عرض می کنم.
بسته به جمع بندی ام از ترجیحات شما، اشاره به این چند نام شاید خالی از لطف نباشه:
یک گلی چوبی مُشکی ملیح و پاکیزه.
#گلد فیلد اند بنکس استرالیا اینجنیوس جینجر Ingenious Ginger
من Blue Talisman رو تا الآن موفق نشدم تست کنم، اما توصیفات شما و سایر بزرگواران در سایت من رو به این خیال وا می داره که شاید هواخواهان اون عطر، از این یکی زنجبیل هم لذت کافی ببرند... رایحه ای مفرح، بشاش و به طرز موقری سرزنده.
#گلد فیلد اند بنکس استرالیا سانست هاور Sunset Hour
تقریبا از همون جنس پیشین.. بسیار شاداب ِه :) با میوه هایی بارزتر از گل ها.
#گلد فیلد اند بنکس استرالیا پسیفیک راک مس Pacific Rock Moss
اما نه خود خود این یکی... " Moss " رو در این نام با " Flower " جا به جا کنید تا بخونید Pacific Rock Flower . یک ارائه ی جدید از همین برند که دست من هم تا کنون بهش نرسیده که تستی ازش داشته باشم اما حدس می زنم ممکنه جوابگوی نیاز شما از جهت اون جنس منحصر به فرد " گلدار آبزیِ غیر نوچ و چسبنده " باشه. یعنی این طور که به اسم اش میاد :)
#گرلن اکوا الیگوریا فلورا سالوگیا Aqua Allegoria Flora Salvaggia
گل دار هست به گل بنفشه و وجوهاتی نسبتا آبزی.
#فلورایکو یانگ ات هارت Young at Heart
آخ که این یکی هم... نت ها خودگواه اند اگر سری بهش بزنید :)
#هرمس تویلی د هرمس او پویوری ادو پرفیوم Twilly d'Hermès Eau Poivrée Eau de Parfum
این یکی رو اشانتیون می اندازم در این سبد. یعنی متوجه شدم رابطه ی خوبی با توئیلیِ مادر ندارید گفتم شاید با معرفی این نسخه بشه که با این نام کمی آشتی کنید :) جدا بویی از اون نسخه نبرده و راست اش نمی دونم... فقط حس می کنم باید اسمی ازش ببرم.
می دونم گیر آوردن عمده ی این عطرها یکم کار دشواریه ولی شاید.. شاید در نقطه عطفی باشیم که آینده روشن تره.
امیدوارم هر کجا که هستید تن درست باشید و دل زنده 🌊🌴🌙
دوست عزیز، بسیار ممنونم از وقت ارزشمند و پاسخ دقیق و کارشناسانهتون.
واقعاً لیست جذابی تهیه کردید؛
پیشنهادهایی مثل Levant یا Sunset Hour دقیقاً در همان طیف بویایی هستند که برای عطر امضا به دنبالش میگردم.
نکتهسنجیتون دربارهی پیشنهاد Pacific Rock Flower هم خیلی برام جالب بود؛ قطعاً سعی میکنم پیگیر این لاینهای خاص باشم.
از پیشنهاد Twilly نسخه Eau Poivrée هم سپاسگزارم؛ حدستون کاملاً درسته، شاید این نسخه بتونه دیدگاهم رو به این سری عطرهاتغییر بده. میدونم که پیدا کردنِ این مدل کارهای نیش چالشبرانگیزه، ولی دقیقاً به همین دلیل از مشورت با شما که مسیر رو میشناسیدلذت میبرم.
باز هم از راهنماییتون ممنونم، امیدوارم به زودی فرصت تست این عطرها فراهم بشه.
تنتون سلامت و دلتون خوش💖
می دونستین که
#ای ایکس نیهیلو فلور نارکوتیک Fleur Narcotique همون والایا هست اما نسخه میوه ایی؟ طراحشون یه نفره انا برای نارکوتیک نسخه میوه ایی تر والایا رو طراحی کرده، بویی یاس و حالت پودریش هست اما با تمی از میوه.
بله کاملاً درست میگی! اما فلور نارکوتیک برای سلیقهی من کمی سنگین و پرقدرت هست؛ در مقابل والایا خیلی آرومتر، مینیمالتر و برای استفادهی روزمره مناسبتره، به همین خاطر بیشتر بهش علاقه دارم.
در مورد Garden Paradise هم واقعاً ممنونم از پیشنهادتون! تستش کردم و از رایحهاش خیلی لذت بردم؛ واقعاً باطراوت و خوشبوئه وپخشبوی خیلی خوبی هم داره. فقط یه موضوع کوچیک؛ من معمولاً با نتهای «شور» در عطر خیلی میونهی خوبی ندارم، ولی اینقدرکلیتِ کار رو دوست داشتم که وسوسه شدم با این نت هم کنار بیام. حتماً تابستون دوباره تستش میکنم تا ببینم در هوای گرم چطور روی پوستم میشینه.