نظر سنجی در مورد مواردی که میگم

سلام رفقا. بین گزینه هایی که نام میبرم بفرمایید کدوم یکی رایحه خاص تر و یونیک تری داره و کدوم میتونه یک امضای خوب بشه

آنتونی بارووا گانیمید

بولگاری اونخ

بولگاری گیان

بودیسی ویکتوریوس گرین سافیر

با کیلیان بلک فانتوم

پیشاپیش ممنونم

Stalker Stalker
1404/12/23

سلام و احترام

وقتتون به خیر

از میان کارهای سری لو جِم بولگاری و تعدادی از کارهای بودیسیا که طی این چند ماه تست کردم، در نهایت اونخ رو خریداری کردم.

رایحه‌ای بسیار اصیل، کهن و ویژه.

به نظر بنده رایحه در گیان با برخی کارهای شرقی دارای تشابه فضایی‌ست. اما برای من اونخ اثری متمایزتر است با پرداختی بسیار تحسین‌بر‌انگیز از چرم و عود. بازخوردهای بسیار خوبی از آن گرفته‌ام. اصیل، باشکوه و کیهانی، سیاه و سنگین.

در تکمیل شرح این عطر، مدتی قبل چند سطری بیشتر درباره‌ی این اثر ذیل پست آن در عطرگرامم خدمت عزیزان ارائه کردم.

از توجه و لطف شما متشکرم.

سلام و ارادت

امیدوارم حالتون خوب باشه و خوب هم بمونید

من به غیر از بودیسی ویکتوریوس گرین سافیر، بقیه عطرارو دارم و همشون هم بازخورد خوبی داشتن و کارهای خوبی هستن. فقط یه سری موارد رو در نظر بگیرید. اگر شما عطر امضا میخواید شاید تو گرمای تابستون اونخ اذیت کنه یا شیرینی کم بلک فانتوم برای شما آزاردهنده باشه و همچنین پخش خیلی زیادی نداره. در مورد گانیمید هم باید بگم که نسبت به قبل ریفورموله شده و پخش خوبی نداره ولی گزینه خوبی برای امضا و چهارفصل بودنشه. گیان هم عطر خوب و معتدل تریه نسبت به بقیه و به نظرم با این قیمت ها ارزش خرید نداره.

به نظرم اگه محل زندگی شما روزهای سرد بیشتره اونخ و اگر روزهای گرم بیشتره گانیمید رو به همراه یک باتل بوا ایمپریال تهیه کنید و به صورت لیر با هم استفاده کنید.

تمام این موارد رو بدون در نظر گرفتن بودیسی ویکتوریوس گرین سافیر عرض کردم چون تستی نداشتم ازش.

موفق و شاد باشید

امیر امیر
1404/12/24

من فقط بولگاری گیان رو تست کردم اونم مشابه شرکتیش رو، به اسم vie eau از برند فرنچ اونیو. خیلی خوشبو و نسبتا خاص هست، ولی به نظرم برای سن ۳۰ به بالا مناسبه حداقل.همه فصل ها میشه بپوشید و در کل پیشنهادش میکنم گرچه به سن خودم نمیخورد

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟