سال نو رو خدمت خواهران و برادران عزیزم تبریک عرض میکنم و امیدوارم سختی ها بزودی تمام بشه و با نشاط تر در کنارتون به بحث درباره عطر و دنیای عطر بپردازیم و کسب تجربه کنم در خدمتتون...
خوشحال میشم بدونم عزیزان چه عطر یا عطرهایی رو برای سال تحویل و ایام نوروز تمایل دارند استفاده کنند.
من خودم بشخصه :
#استارک پیو د آیلرز Peau d'Ailleurs
درود و ضمن تبریک سال نو
من امسال موقع تحویل سال جدید زرجف مفیستو رو استفاده کردم. به نظرم اگه نوروز قرار بود یه عطر باشه قطعا مفیستو میشد.
سلام چه سوال جالبی من خودم برای بهار و مخصوصا ایام نوروز بیشتر دوست دارم عطر های معتدل و مخصوصا گلی میوه ای استفاده کنم مثل
#والنتینو دونا بورن این روما Valentino Donna Born In Roma
#گوچی فلورا گورجس گاردنیا ادو پرفیوم Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum
#شنل چنس او تندر ادو پرفیوم Chance Eau Tendre Eau de Parfum
#پارفومز د مارلی دلینا اکسکلوسیف Delina Exclusif
و حتی
#ویکتوریا سکرت بامب شل نیویورک Bombshell New York و
#زرجوف گرن بالو Gran Ballo
درضمن عید شماهم مبارک و امیدوارم سال خوب و خوشی همراه با عزیزانتون سپری کنید🎉🎉💐💐💐
Jean Paul GAULTIER Le Beau Paradise Garden
مناسب نوروزه
#ژان پل گوتیه له لو پارادیس گاردن Le Beau Paradise Garden
درود و ضمن تبریک سال نو
من امسال موقع تحویل سال جدید زرجف مفیستو رو استفاده کردم. به نظرم اگه نوروز قرار بود یه عطر باشه قطعا مفیستو میشد.
به به چه انتخاب هوشمندانه ای... سلامت باشید
درضمن عید شماهم مبارک و امیدوارم سال خوب و خوشی همراه با عزیزانتون سپری کنید🎉🎉💐💐💐
سالی پر از سلامتی و سعادت را براتون آرزومندم... واقعا انتخاب های های کلاسی هستند مطمئنا تاثیرگذارند مخصوصا در این ایام.
مناسب نوروزه
احسنت... سبز و زیبا..
مناسب نوروزه
احسنت... سبز و زیبا..
عید شما هم به میمنت و مبارکی 🤍🙏🏻✨
درود دانیال جان
نوروز رو به شما و دیگر دوستان عزیز عطرافشانی تبریک میگم
من این روزها تمایلم به سمت این عزیز دل انگیزه ولی فعلا دسترسی و امکان تهیه مجدد و استفادشو ندارم:
ولی به عنوان دم دستی چیزی که دارم استفاده میکنم:
#بنتلی فور من سیلور لیک Bentley For Men Silverlake