درود بر اعضای عزیز این خونه معطر✨
دوستان همیشه بهم لطف داشتید و کلی از نظراتتون توی پرسش های قبلیم فیض بردم منتهی اینسری باز یه موردی پیش اومده و به کمکتون دوباره نیاز دارم🫠🙏🏻
من دنبال یه عطر زنانه ام که نت های اصلی و غالبش وانیلی پودری و گل های سفید باشه مثل یاس و مریم... پچولی نداشته باش و چوبی نباشه اگرم هست در درای داونش باشه🫠
فقط رایحه وانیل و پودری و گل های سفید توش خیلی قوی باشه و توی درای داون ها نیوفته ( منظورم از پودری هم بیشتر نت زنبق هستش)
هر پرفیومی که من میشناسم این سه رایحه رو همزمان نداره ممنون میشم بنده رو در انتخاب عطر مورد نظر یاری کنید🫠🙏🏻🌹
ممنونم از همگی و مدیریت محترم سایت عطر افشان ✨💗
سلام عزیزم
مم از همه عطرهایی که میشد این ترکیباتو داشته باشه دکانت گرفتم شنبه به دستم میرسن، تست کردم حتما نتیجه رو بهت میگم زیبا💗
مچکررر زیبااا 🤍🤍
سلام عزیزم
مم از همه عطرهایی که میشد این ترکیباتو داشته باشه دکانت گرفتم شنبه به دستم میرسن، تست کردم حتما نتیجه رو بهت میگم زیبا💗
مچکررر زیبااا 🤍🤍
سلام عزیزم
مچکررر زیبااا 🤍🤍
سلام عزیزم 💗🤍
#آمواج لاو تیوب رز
#ناماساتو نارکوتیک ونوس
سلام عزیزم 💗🤍
#آمواج لاو تیوب رز
#ناماساتو نارکوتیک ونوس
مرسی عزیزمم💗💗💗
مچکررر زیبااا 🤍🤍
سلام زیبا امیدوارم حالت خوب باشه✨
قرار شد یسری عطر تست کنم به شما هم نتیجه رو بگم😅
تا الان از بین نظراتی که دوستان راجب این سوالم دادند، بنظرم ولنتینو بورن این روما اینتنس زنانه به اون رایحه ای که میخواستم نزدیکتر بود ولی همچنان سعی دارم عطر های بیشتری تست کنم تا به اون عطر مدنظری که میخوام برسم (که مشخصا تایم بیشتری میخواد) 😬😁