نَرشا نَرشا
21
1405/02/17

غافلگیری!

درود 

عطرهای گرون قیمت از برندهای معتبر و با کیفیت که ناامیدتون کردن،و عطرهای ارزونی که با عملکرد خوب غافلگیرتون کردن؟..

نَرشا نَرشا
1405/02/18
در پاسخ به Rene :

سلام🌟

ناامیدکننده‌ی بزرگ فقط ایشون! به یک ساعت نکشیده باروبندیلش رو جمع کرد و گریخت. حیف این بوی ناز:

Miss Dior Blooming Bouquet #میس دیور بلومینگ بوکت (کریستین دیور میس دیور بلومینگ بوکه) Miss Dior Blooming Bouquet 

و رایحه و عملکرد این دوتا هم فراتر از انتظارم بود:

Ombre Rubis #جان چالز بروسو آمبر روبیس Ombre Rubis 

Delicate Essence #دیوید یور من دلیکیت اسانس Delicate Essence 

درود

بله منم شنیدم همراهی این نازخانوم خیلی کوتاهه:)

دلیکیت اسانس؟رایحش چطوره ؟

نَرشا نَرشا
1405/02/18
در پاسخ به علیرضا :

با سلام

اونتوس ۲۰۱۶ واقعا از لحاظ پرفورمنس مشکل عظیمی‌داره و پشیمانی بعد اون

سری‌پراید لطافه واقعا فوق العده ان مخصوصا vintage radio که بستیر شبیه اینیشیو پاراگون مناسب عطر امضا مخصوصا خانم ها که بسیار بسیار بازخورد خوبی داره

و فشینیبلی لندن از زارا مشابه عالی برای مارلی دلینا با پرفورمنس و کیفیت عالی

از جایی که عطر امضای مامانم اونتوسه،اونم خیلی دلش از کرید پره بخاطر این فاجعه ای که برای اونتوس رقم زد ،عملا آبکی شده .

نَرشا نَرشا
1405/02/18
در پاسخ به علیرضا :

با سلام

سری‌پراید لطافه واقعا فوق العده ان مخصوصا vintage radio که بستیر شبیه اینیشیو پاراگون مناسب عطر امضا مخصوصا خانم ها که بسیار بسیار بازخورد خوبی داره

از جایی که عطر امضای مامانم اونتوسه،اونم خیلی دلش از کرید پره بخاطر این فاجعه ای که برای اونتوس رقم زد ،عملا آبکی شده .

در پاسخ به نَرشا :

خب من خیلی سافت رو دوست دارم احتمالا پینک شوگر رو هم بپسندم... قیمت حدودیش چنده؟

۲/۵ تا ۳ بود تا ۳ ماه پیش توی سایتا

شاهرخ شاهرخ
1405/02/18
در پاسخ به علیرضا :

با سلام

علیرضا جان وینتیج یونی هست یا زنانه ؟

Rene Rene
1405/02/18
در پاسخ به نَرشا :

درود

بله منم شنیدم همراهی این نازخانوم خیلی کوتاهه:)

دلیکیت اسانس؟رایحش چطوره ؟

دلیکیت اسنس به شامه من از لحاظ وضوح نت رز اشتراک زیادی با بلومینگ بوکت داره، منتها رز دلیکیت خیس و خنک‌تره.

انگار رز میس دیور روی هنوز بوته‌س اما رز دلیکیت اسنس چیده شده و داخل یه گل‌فروشی خنک، کنار گل‌های صدتومنی توی گلدونه. 

Amirreza Amirreza
1405/02/18
در پاسخ به Eric Revo :

نا امیدی مثل وقتی بود که نسخه سال آخر تام فورد امبرلدر رو خونه دوستم امتحان کردم و عملکردش واقعا نا امید کننده بود، اصل بود چون جای معتبر تو خارج خریداری شده بود

سورپرایز برای من یه سری کارهای فرنچ اونیو بود که بسیار با کیفیت بودن

درود بر شما

Eau d'ombre leather رو میفرمایید؟

به نظرم به شانس مجدد بهش بدید چون به لحاظ عملکرد یکی از قوی ترین ادوتویلت هایی هست که تا حالا دیدم

نَرشا نَرشا
1405/02/18
در پاسخ به Blanca :

ناامیدی واقعی واسه من همین چندروز پیش:

Rose Chérie #گرلن رز چری Rose Chérie  بوی خوشبو کننده ایفل پودر رو میداد

O #پانتئون روما 0 O  با تعریف خیلی زیاد سفارش دادم و واقعاااااا ناامید شدم و هدیه ش دادم به بابام🥲

واقعا؟توصیف خوبی بود 🤓

نَرشا نَرشا
1405/02/18
در پاسخ به نوشافرین :

۲/۵ تا ۳ بود تا ۳ ماه پیش توی سایتا

مرسی عزیزم 

نَرشا نَرشا
1405/02/18
در پاسخ به Rene :

دلیکیت اسنس به شامه من از لحاظ وضوح نت رز اشتراک زیادی با بلومینگ بوکت داره، منتها رز دلیکیت خیس و خنک‌تره.

انگار رز میس دیور روی هنوز بوته‌س اما رز دلیکیت اسنس چیده شده و داخل یه گل‌فروشی خنک، کنار گل‌های صدتومنی توی گلدونه. 

ممنون بابت توضیحت

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟