عطر جادوگران

سلام و روز بخیر خدمت عزیزان دوست داشتنی و خوش‌بوی عطرافشان.

همه ی ما از بچگی توی فیلم ها و کتاب ها به وفور با جادوگر ها و ساحره ها برخورد داشتیم.

حتی شاید آرزو کردیم خودمون جادوگر باشیم!

من چهار دسته ی کلی از جادوگر ها یادم میاد.

دسته اول: اونایی که در جنگل، غار و یا کوهستان زندگی میکنن و سر و وضع ژولیده دارن. با یه کلاه بلند و لباس های آزاد. به همراه ردایی که دنبالشون روی زمین کشیده میشه.

دسته دوم جادوگر های مدرن هستن که کاملا دنیاسازی متفاوتی دارن و مثل هری پاتر، ظاهرشون اتوکشیده تر و تمیز تره و اغلب به وسیله چوب‌دستی جادو می‌کنن.

دسته سوم باز هم جادوگر های مدرن هستن و با دسته ی دوم دنیاسازی مشابهی دارن، اما کسایی هستن که با جادوی سیاه سر و کار دارن و به سمت تاریکی کشیده می‌شن. جادوگر هایی که ویلن دنیا های خودشونن!

و دسته ی چهارم: ساحره ها! با چشم های سبز، تاج های سیاه و لباس های گاثیک. با نگاهی نافذ که انسان رو جایی بین اغوا شدن و ترسیدن گیر می‌ندازه.

قطعا دسته بندی های بیشتری هم هست که اگه کمی فکر کنید یادتون خواهد اومد.

و حالا سوال من!

اگه یه روز با هرکدوم از این جادوگر ها برخوردی داشته باشید، فکر می‌کنید بویی که میده شبیه به کدوم عطر هست؟

و یا چه عطری رو بهش پیشنهاد می‌دید؟ 

Blanca Blanca
1405/02/19

اولیش رو من میگم جادوگره توی سفر به نارنیا بنظرم همیشه باید بوی Athalia #پارفومز د مارلی آتالیا Athalia  بده.همونقدر سنگین و مشکی و جذاب

سلام

ادکلن های جادوگران

مَجیشِن آرژنتوم

مجیک لینا د بلا

مجیک عود این پیور زافرون

Le chiffre Le chiffre
1405/02/19

سلام

برای دسته اول: Blamage #ناسوماتو بلاماژ Blamage گویای فضای ژولیده هست

دسته دوم: Black Lacquer #تام فورد بلک لاکر Black Lacquer اون بوی جوهری طورش و فضای صمغی که داره آدمو یاد هاگوارتز میندازه

دسته سوم: Reliqvia #فیلیپو سورسینلی رلیکویا Reliqvia 

دسته چهار: Portrait of a Lady #فردریک مال پورتریت آف لیدی Portrait of a Lady کلا گاثیک اسمش میاد یاد این عطر میوفتم

La Rosée La Rosée
1405/02/19

با فرض اینکه بوی خوبی میدن: 

پرفسور مک‌گونگال قطعا Chanel N°5 #شنل ان 5 (چنل نامبر 5) Chanel N°5 

پرفسور دامبلدور احتمالا Outlands #آمواج اوتلندز Outlands  

گندالف وقتی سفید شد Silver Mountain Water #کرید سیلور مانتین واتر Silver Mountain Water 

اون خانم جادوگر گیم آو ترونز فکر کنم ملیساندرا بود Black Opium #ایو سن لورن بلک اوپیوم (اپیوم مشکی) Black Opium 

این مورد آخر اصلا نمیدونم بوش چه‌جوریه فقط شیشه‌ش کاملا با اون شخصیت هماهنگه برام😁

De Profundis #سرج لوتنس د پروفاندس De Profundis 

این عطر به نظرم به جادوگرا میاد.

FARNIYA FARNIYA
1405/02/19

مثلا من حس میکنم ملیفیسنت بوی تام فورد چری اسموک می داد

در پاسخ به نوشافرین :

راداگاست رو از اعماق ذهنم کشیدم بیرون =)))

بویس کانابیس رو تست نداشتم متاسفانه ولی از نت هاش بر میاد بوی یکی از همکلاسی هامو بده.

شباهت آلین با مک گونگال هم یه جوریه انگار عطر از روی خودش

ساخته شده👌

در پاسخ به Blanca :

اولیش رو من میگم جادوگره توی سفر به نارنیا بنظرم همیشه باید بوی Athalia #پارفومز د مارلی آتالیا Athalia  بده.همونقدر سنگین و مشکی و جذاب

این عطر رو فقط یه بار تونستم استشمام کنم. یه فروشگاه در تهران برای تست گذاشته بود. ازش یه رایحه زنبق پر رو و آوانگارد یادمه. در یه بستری پودری. انگار که داخل جنگل گم شده باشی و از شدت ترسیدن بوی زنبق یه حالت سایکدلیک به خودش بگیره و مدام زیر دماغت برقصه و باهات بازی کنه.😁

سلام کیارش جان

در مورد دسته‌ چهارم یعنی ساحره ها با لباس های گاثیک:

Opera #زرجوف اوپرا Opera 

Regio #زرجوف رجیو Regio 

Acrasia #بیوفرت لندن اکریزیا Acrasia 

Oud Satin Mood EDP #میسون فرانسیس کورکجان عود ساتین مود ادوپرفیوم Oud Satin Mood EDP 

علت انتخابم بر اساس رایحه‌شونه و بخاطر شیشه و ظاهرشون نیست؛ هرچند به نظرم ظاهر شیشه هم یه اثر ناخودآگاهی میذاره توی برداشت از رایحه.

برای گروه سوم که villain دنیای خودشونن ذهنم میره سمت یک عطر از سرژ لوتانس که فقط یک بار یه جایی استشمامش کردم و اسمش یادم نیست اما برای این گروه ذهنم رفت سمت اون عطر.

گروه دوم رو من دقیقا با کانسپت هری پاتر تصور میکنم.

Ravenclaw: Midnight Poison EDP #دیور میدنایت پویزن ادو پرفیوم Midnight Poison EDP 

Slytherin: Black Orchid #تام فورد بلک ارکید Black Orchid 

Voleur de Roses #ال آرتیسان پارفومر وولر دی رزز Voleur de Roses 

Gryffindor: Fahrenheit #دیور فارنهایت Fahrenheit 

Santal 33 #له لابو سانتال 33 Santal 33 

Burberry London for Men #باربری لندن مردانه Burberry London for Men

Terre d'Hermes EDT #تق هرمس ادو تویلت (تغ دی هغمس توالت) Terre d'Hermes EDT  

hufflepuff: Infusion d'Ylang #پرادا اینفوژن د یلانگ Infusion d'Ylang 

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان