سلام و روز بخیر خدمت عزیزان دوست داشتنی و خوشبوی عطرافشان.
همه ی ما از بچگی توی فیلم ها و کتاب ها به وفور با جادوگر ها و ساحره ها برخورد داشتیم.
حتی شاید آرزو کردیم خودمون جادوگر باشیم!
من چهار دسته ی کلی از جادوگر ها یادم میاد.
دسته اول: اونایی که در جنگل، غار و یا کوهستان زندگی میکنن و سر و وضع ژولیده دارن. با یه کلاه بلند و لباس های آزاد. به همراه ردایی که دنبالشون روی زمین کشیده میشه.
دسته دوم جادوگر های مدرن هستن که کاملا دنیاسازی متفاوتی دارن و مثل هری پاتر، ظاهرشون اتوکشیده تر و تمیز تره و اغلب به وسیله چوبدستی جادو میکنن.
دسته سوم باز هم جادوگر های مدرن هستن و با دسته ی دوم دنیاسازی مشابهی دارن، اما کسایی هستن که با جادوی سیاه سر و کار دارن و به سمت تاریکی کشیده میشن. جادوگر هایی که ویلن دنیا های خودشونن!
و دسته ی چهارم: ساحره ها! با چشم های سبز، تاج های سیاه و لباس های گاثیک. با نگاهی نافذ که انسان رو جایی بین اغوا شدن و ترسیدن گیر میندازه.
قطعا دسته بندی های بیشتری هم هست که اگه کمی فکر کنید یادتون خواهد اومد.
و حالا سوال من!
اگه یه روز با هرکدوم از این جادوگر ها برخوردی داشته باشید، فکر میکنید بویی که میده شبیه به کدوم عطر هست؟
و یا چه عطری رو بهش پیشنهاد میدید؟
یادش بخیر، اون قدیمها که به ف ر گ ر ن ت ی ک ا دسترسی داشتیم، اگر اشتباه نکنم وقتی داشتم ریویوهای عطر La Petite Robe Noire Guerlain رو میخوندم بعضی از کاربرها اشاره کرده بودند که این عطر شبیه عطر جادوگرهاست.
درود بر شما.
خیلی خوشحالم که این سوالو پرسیدین 🥹✨ عاشق ربط دادن عطر ها به کانسپتا هستم.
همواره و همیشه
از اول که امتحانش کردم یاد رنگ بنفش، انگور، لباس مخمل، جنگل و گل های جادویی افتادم. نه چون رنگ باتلش بنفشه. فقط به نظرم زرجف خیلی توی انتخاب رنگ برای عطر هاش دقیق عمل میکنه. یه دوستی دارم، خانومی ۲۳ ساله اهل انگلستان که به جادو و طلسم و رسم و رسوم و مناسبت های جادوگری و تاروت خیلی علاقمنده، جادوی سیاه نه ها، طلسم هاشم همه از نوع روشنه. عطر امضاشون این نیست ولی همیشه با همین تصورشون میکنم.
در تصور من جادوگر یک زن قدرتمنده و عاشق عشقه، مثل الین زیبا در فیلم The Love Witch.
عطر های زیر هم به نظرم فضای جادویی و سحر آمیز و حتی گاثیک دارن
#دیور میدنایت پویزن ادو پرفیوم Midnight Poison EDP
#تیری موگلر اورا موگلر Aura Mugler
#لولیتا لمپیکا زنانه Lolita Lempicka
#پاکو رابان بلک ایکس اس زنانه Black XS for Women
فعلا خانوما همه رفتن سر کار و براشون عطر هایی مثل لیبر و سی و در بهترین حالت مای وی و بلک اوپیوم تولید میکنن. ولی دلم برای دوران جادویی و عجیب غریب دهه ۸۰ تنگ شده که از این عطرا میومد. :٫)
عطر یک ساحره واقعی:
یادش بخیر، اون قدیمها که به ف ر گ ر ن ت ی ک ا دسترسی داشتیم، اگر اشتباه نکنم وقتی داشتم ریویوهای عطر La Petite Robe Noire Guerlain رو میخوندم بعضی از کاربرها اشاره کرده بودند که این عطر شبیه عطر جادوگرهاست.
وای نه نگید... این عطر مورد علاقمه 😂🤭🥲😟
یعنی تا این حد سمی بنظر میاد؟!!!!
سلام
برای دسته اول:
#ناسوماتو بلاماژ Blamage گویای فضای ژولیده هست
دسته دوم:
#تام فورد بلک لاکر Black Lacquer اون بوی جوهری طورش و فضای صمغی که داره آدمو یاد هاگوارتز میندازه
دسته سوم:
#فیلیپو سورسینلی رلیکویا Reliqvia
دسته چهار:
#فردریک مال پورتریت آف لیدی Portrait of a Lady کلا گاثیک اسمش میاد یاد این عطر میوفتم
چقدر دسته بندی شمارو بیشتر از بقیه دوست داشتم🤌🏻
عاشق سوالتون شدم مرسی واقعا از این همه خلاقیت! برای طبقه بندی اول، alien essence absolue و همچنین Poison eau de toilette ورژن اولیه ی دهه هشتاد اش به ذهنم میرسه.
#تیری موگلر آلین اسنس ابسولو (تری ماگلر الین اسولو) Alien Essence Absolue
سلام
ادکلن های جادوگران
مَجیشِن آرژنتوم
مجیک لینا د بلا
مجیک عود این پیور زافرون
درود و وقت بخیر جناب هاشم پور عزیز.
متشکرم.
به نظر میاد خونه ای که ازش اومدن هم با شما همنظر بوده :)
سلام
ادکلن های جادوگران
مَجیشِن آرژنتوم
مجیک لینا د بلا
مجیک عود این پیور زافرون
درود و وقت بخیر جناب هاشم پور عزیز.
متشکرم.
به نظر میاد خونه ای که ازش اومدن هم با شما همنظر بوده :)
سلام
برای دسته اول:
#ناسوماتو بلاماژ Blamage گویای فضای ژولیده هست
دسته دوم:
#تام فورد بلک لاکر Black Lacquer اون بوی جوهری طورش و فضای صمغی که داره آدمو یاد هاگوارتز میندازه
دسته سوم:
#فیلیپو سورسینلی رلیکویا Reliqvia
دسته چهار:
#فردریک مال پورتریت آف لیدی Portrait of a Lady کلا گاثیک اسمش میاد یاد این عطر میوفتم
درود وقتتون بخیر.
چقدر دقیق و کامل! انگار مدت ها قبل از اینکه بپرسم بهش فکر کرده بودید :))
متاسفانه بلک لاکر رو تست نداشتم. و از رلیکویا هم چیزی جز یه خاطره ی گُنگ در ذهنم نمونده...
توصیفات لاکر رو خوندم و خیلی خوشم اومد. ولی خوندن کی بود مانند بوییدن؟ خیلی دلم میخوادش.
و شده یه چیزی رو فراموش کرده باشید و چندین روز بهش فکر کنید و نوک زبونتون باشه ولی یادتون نیاد؟ با بوی رلیکویا همچین داستانی دارم الان . دیوانم کرده =))
با فرض اینکه بوی خوبی میدن:
پرفسور مکگونگال قطعا
#شنل ان 5 (چنل نامبر 5) Chanel N°5
پرفسور دامبلدور احتمالا
#آمواج اوتلندز Outlands
گندالف وقتی سفید شد
#کرید سیلور مانتین واتر Silver Mountain Water
اون خانم جادوگر گیم آو ترونز فکر کنم ملیساندرا بود
#ایو سن لورن بلک اوپیوم (اپیوم مشکی) Black Opium
این مورد آخر اصلا نمیدونم بوش چهجوریه فقط شیشهش کاملا با اون شخصیت هماهنگه برام😁
چقدر به گاندالف سفید محبت داشتید :) خوش به حالش