سلام و روز بخیر خدمت عزیزان دوست داشتنی و خوشبوی عطرافشان.
همه ی ما از بچگی توی فیلم ها و کتاب ها به وفور با جادوگر ها و ساحره ها برخورد داشتیم.
حتی شاید آرزو کردیم خودمون جادوگر باشیم!
من چهار دسته ی کلی از جادوگر ها یادم میاد.
دسته اول: اونایی که در جنگل، غار و یا کوهستان زندگی میکنن و سر و وضع ژولیده دارن. با یه کلاه بلند و لباس های آزاد. به همراه ردایی که دنبالشون روی زمین کشیده میشه.
دسته دوم جادوگر های مدرن هستن که کاملا دنیاسازی متفاوتی دارن و مثل هری پاتر، ظاهرشون اتوکشیده تر و تمیز تره و اغلب به وسیله چوبدستی جادو میکنن.
دسته سوم باز هم جادوگر های مدرن هستن و با دسته ی دوم دنیاسازی مشابهی دارن، اما کسایی هستن که با جادوی سیاه سر و کار دارن و به سمت تاریکی کشیده میشن. جادوگر هایی که ویلن دنیا های خودشونن!
و دسته ی چهارم: ساحره ها! با چشم های سبز، تاج های سیاه و لباس های گاثیک. با نگاهی نافذ که انسان رو جایی بین اغوا شدن و ترسیدن گیر میندازه.
قطعا دسته بندی های بیشتری هم هست که اگه کمی فکر کنید یادتون خواهد اومد.
و حالا سوال من!
اگه یه روز با هرکدوم از این جادوگر ها برخوردی داشته باشید، فکر میکنید بویی که میده شبیه به کدوم عطر هست؟
و یا چه عطری رو بهش پیشنهاد میدید؟
سلام و وقت بخیر خانم مونا.
متاسفانه با ایشون برخوردی نداشتم. از باتل و رنگشون بر میاد که خودشون یه پا جادوگر باشن. :)
مثلا من حس میکنم ملیفیسنت بوی تام فورد چری اسموک می داد
نفرمایید. چری اسموک خیلی مخوفه. من میترسم نزدیکم بشه.
ملیفیسنت به این نازی=)) آدم لذت میبرد از ابهتش.
سلام کیارش جان
در مورد دسته چهارم یعنی ساحره ها با لباس های گاثیک:
#میسون فرانسیس کورکجان عود ساتین مود ادوپرفیوم Oud Satin Mood EDP
علت انتخابم بر اساس رایحهشونه و بخاطر شیشه و ظاهرشون نیست؛ هرچند به نظرم ظاهر شیشه هم یه اثر ناخودآگاهی میذاره توی برداشت از رایحه.
برای گروه سوم که villain دنیای خودشونن ذهنم میره سمت یک عطر از سرژ لوتانس که فقط یک بار یه جایی استشمامش کردم و اسمش یادم نیست اما برای این گروه ذهنم رفت سمت اون عطر.
گروه دوم رو من دقیقا با کانسپت هری پاتر تصور میکنم.
Ravenclaw:
#دیور میدنایت پویزن ادو پرفیوم Midnight Poison EDP
Slytherin:
#تام فورد بلک ارکید Black Orchid
#ال آرتیسان پارفومر وولر دی رزز Voleur de Roses
Gryffindor:
#دیور فارنهایت Fahrenheit
#باربری لندن مردانه Burberry London for Men
#تق هرمس ادو تویلت (تغ دی هغمس توالت) Terre d'Hermes EDT
hufflepuff:
#پرادا اینفوژن د یلانگ Infusion d'Ylang
درود جناب هوشمندی وقتتون به خیر.
درباره ساحره ها و استایل گاثیک بهنظرم با تگ کردن بیوفرت حجت رو تمام کردید. پایان گفت و گو.
ولی درباره کانسپت های هری پاتر انتخاباتون خیلی واسم جالب بود. و باعث شد دوباره یادم بیاد چقدر درک انسان ها از روایح و فضاشون میتونه متفاوت باشه.
مثلا تام فورد بلک اورکید برای من گریفندور ترین عطر ممکنه!
و تغ دی هرمس واسم بیشتر اسلیثرین میزنه. یا مثلا سانتال ۳۳ در ذهن من بوی لوسیوس مالفوی رو میده.
ولی خب بگذریم. در آخر هیچکدوم از اینا اهمیتی نداره.
۱۰۰ امتیاز برای گریفندور :)
درود بر شما.
خیلی خوشحالم که این سوالو پرسیدین 🥹✨ عاشق ربط دادن عطر ها به کانسپتا هستم.
همواره و همیشه
از اول که امتحانش کردم یاد رنگ بنفش، انگور، لباس مخمل، جنگل و گل های جادویی افتادم. نه چون رنگ باتلش بنفشه. فقط به نظرم زرجف خیلی توی انتخاب رنگ برای عطر هاش دقیق عمل میکنه. یه دوستی دارم، خانومی ۲۳ ساله اهل انگلستان که به جادو و طلسم و رسم و رسوم و مناسبت های جادوگری و تاروت خیلی علاقمنده، جادوی سیاه نه ها، طلسم هاشم همه از نوع روشنه. عطر امضاشون این نیست ولی همیشه با همین تصورشون میکنم.
در تصور من جادوگر یک زن قدرتمنده و عاشق عشقه، مثل الین زیبا در فیلم The Love Witch.
عطر های زیر هم به نظرم فضای جادویی و سحر آمیز و حتی گاثیک دارن
#دیور میدنایت پویزن ادو پرفیوم Midnight Poison EDP
#تیری موگلر اورا موگلر Aura Mugler
#لولیتا لمپیکا زنانه Lolita Lempicka
#پاکو رابان بلک ایکس اس زنانه Black XS for Women
فعلا خانوما همه رفتن سر کار و براشون عطر هایی مثل لیبر و سی و در بهترین حالت مای وی و بلک اوپیوم تولید میکنن. ولی دلم برای دوران جادویی و عجیب غریب دهه ۸۰ تنگ شده که از این عطرا میومد. :٫)
سلام خانم غزال. وقتتون بخیر.
یه لبخند گنده زدم! خوشحالم که کانسپت رو دوست داشتید :)
درباره زرجوف لا توسکا، با دیدن تگش اومدم به مطلبی اشاره کنم، ولی خودتون در ادامه گفتید.
منم فضای جادویی رو ازش میگیرم. اما نه یه جادوگر تاریک. نه حتی یه جادوگر معمولی در فضای کوهستانی.
برای من، بوی یه پری جنگلی رو میده. یا یه جادوگر جوان با پوست سفید روشن و موهای سرخ که روی طلسم های شفا دهنده و جادوی روشن کار میکنه.
دیور میدنایت پویزن رو یکی دیگه از عزیزان هم پیشنهاد دادن.
برای من از اون جادوگراست که نمیدونی دوسته یا دشمن. متضاد و متناقض، اما ظریف و چیره دست. میشه از همراهیش لذت برد، اما باید مراقبش هم باشی😁
عطر یک ساحره واقعی:
سلام خانم نازنین. وقتتون بهخیر.
بیشتر از این نمیتونم موافق باشم!
از داستان عطر گرفته تا نت هاش، از روایح مشرو.بی تا بستر دودی، از بوی رز مرموزش که از ابتدا تا انتها نمیتونم متوجه بشم آخر شیرین هست؟ با ترشی مرکبات احاطه شده؟ یا اصلا تلخ و خاکیه؟
آخرش هم منو با ابهاماتم داخل یه فضای خاکی رها میکنه و میره:)
یه ساحره واقعی...
به به... :}
#استفان هامبرت لوکاس 777 کرایینگ اف اویل Crying of Evil
ساحره ای با تمایلات [ اهم... ] Dom... یعنی یحتمل!
#ستفان هامبرت لوکاس 777 مورتل سکین Mortal Skin
عاممم... از وصف شخص صاحب بگذریم؛ خود خود اسباب سحر و رمز و جادو ست!
#میلر هریس بلک داتورا Black Datura
نمی دونم شخصیت Rayne در Bloodrayne رو می شناسید یا خیر.. (نسخه ی بازی ویدئویی) اما یک Dhampir هست که والا جادو جمبل اش رو نمی دانم، اما ایشون، اوشان رو به زیبایی تام پوشش می دند!
#آمواج ممویر ( آمواژ ) Memoir for women
یک ساحره ی گاثیک پوش مقتدر، کمی بدقلق و اصیل.
#آمواج - آمواژ کریمسون راکز Crimson Rocks
ساحره ای مدرن زیر ماسک آداب و رسوم و هنجارهای اجتماعی ;}
#تیری موگلر الین عود ماجستیو Alien Oud Majestueux
والا هر آنچه اون خانم Santanico Pandemonium در From Dusk till Dawn هست...
#مارک آنتونی بارووا گنیمید ( گانیمد ) Ganymede
هم بدون هیچ توجیه موجهی برای من یادآور یک آقا از دنیای سحر و جادوست.
ولی خدایی هری پاتر برای شماها بوی
#میسون مارتین مارژیلا ویسپرز این د لایبرری Whispers in the Library نمی ده؟!
:}