سلام و خداقوت خدمت تمام عطرافشانی های جان❤امیدوارم سردماغ و همینطور درسته فعلا وقتش نیست، ولی عاشق باشید🤍،
همیشه جرعت و جسور بودن خانمارو تحسین کردم ولی به تازگی متوجه شدم این مقوله در زمینه عطر و روایح بیش از پیش جریان داره😄
همانطور که در مطلب قبلیم گفتم من تجربه بازخورد پارادوکس زیادی داشتم در قبال استفاده از عطرای یونی مثل مارلی آلتیر و آنجلز شیر و .... که خانم موجهی اومده تعریف کرده ولی آخرش گفته این عطر مردونش هم هست؟،واسه همسرم میخوام😐،حالا نمیدونم قصد سرصحبت باز کردن رو داشت یا هدفش مسخره کردن بود خدا داند!
تو این چند روزه هم که با استلار تایمز عجین شدم بیشتر این رو احساس کردم که در مرتبه اول از ماست که بر ماست،برادران عزیزم چه اشکالی داره تو این قضیه ما مردا از خانما یاد بگیریم؟همانطور که خیلی چیزارو خانما از ما یادگرفتن اینبار برعکس بشه؟،کی گفته مرد فقط عودی دودی چوبی و تلخ باید بزنه؟،من دوستی داشتم عاشق افترنون سوییم و پسفیک چیل بود ولی یکی بهش گفته بود بوی پرتقال و زرد آلو میدی متاسفانه دیگه نپوشید اینارو،این یعنی چی آخه؟،ولی در عوضش دختر خانمی همکلاسیم بود چهارسال دست از آمبر نومد نکشید😑من هنوزم گاهی اوقات خواب اینکه آمبرنومد رو اور پاف کرده اومده سر کلاس مدنی ۷ نشسته رو میبینم🤦🏻♂️،جسارت استفاده از این نوع روایح شیرین و گلی و مرکباتی و بعضا گورماند رو داشته باشیم که جامعه ما در این حد جنسیت زدایی نکنه در این رابطه،دیر بجنبید کهربای استلار تایمز هم ازمون گرفتن حالا گل و کارامل و کاکائو و اینا بماند رو چشم تقدیمشون میکنیم مال خودشون😄
احترام مجدد خدمت بانوان عزیز و شجاع کشورم🌹
نقطه میذارم❤
سلام سبحان جان
کاش میشد از اول کلا عطر ها زنونه مردونه نمیداشتن😂
من خودم عاشق افترنون سوییم و پسفیک چیل هستم داخل یک مغازه فروشنده بهم گفت که بوی میوه میدی فلان
راجع به اون داستانی که گفتی منم دقیقا بعد استفاده از یک عطر یونی شیرین طور همچین بازخوردی گرفتم که میگفتن مردونش هم هست یا نه این زنونست
نباید خیلی اهمیت داد😁
مخصوصا تو ایران که بیشتر فکر میکنن هر عطری که تلخه مردونست هرچی شیرینه زنونست 😅
گفتید اور اسپری امبرنومد یادم اومد وسط تابستون داخل فروشگاه یه آقایی بوی خیلی عجیبی میداد گفتم عطرتون چیه گفت اسانس امبرنومد رو با باکارات رژ ترکیب کردم هردو هم زعفرونی طور 😂گفتم چند تا اسپری کردید گفت من همیشه حدود ۱۵ پاف میزنم !......
با درود ،
همانگونه که شامپو و صابون و تاید و ریکا و مایع دست شویی و رنگ ها و خوراکی ها مردانه-زنانه ندارند بنظر اینجانب عطر هم جنسیت ندارد ولی در استفاده از آن به موقعیت و مکان و تیپ و استایل و سن و سال توجه شود ، عطر با پخش بالا در مکان سرپوشیده استفاده نشود . عطر گرم و شیرین در تابستان استفاده نشود . مثلا .
درود و خسته نباشید
اتفاقا جهان به تازگی نگاه نمیکنه چی چه جنسیتی هست
من دیدم دختری فقط کاپیتان بلک میزنه
همچنین یک دختر خانمی در همین عطرافشان گفتن یکی از افرادی که پسر هست و میشناسه یه عطر شدیدا زنونه میزنه
کلا فرهنگ ها فرق میکنه مثلا آمواج اینترلودی که توی غرب ازش فرارین توی ایران خاطرخواه داره
من شخصا گیرم بیاد و پول و حوصله و حالشو داشته باشم میرم بلک اوپیومو میخرم و میزنم
الان پوران هوم و وان من شو دارم با اینکه به سنم نمیاد گاهی برای خودم میزنم حال کنم
به دیدگاه من سن و جنسیت برای عطر ها داره فراموش میشه
البته هم خوبه هم بد اما تا جایی که کسی چیز آزاردهنده ای نزنه خب چه اشکالی داره واقعا
مرد 130 کیلویی بدنساز ایوسن لورن لیبر بزنه خیلی بهتره تا بیاد عطر دودی و عودی شدیدا تند رو باهاش دوش بگیره
کاش اصلا عطر بزنند
سبحان جان، اوقاتت به خوشی باشه، بذار مطلب جالبی رو بگم بهت هیچ می دونستی کفش های پاشنه دار از ایران تو دوره صفوی باب شد که برای مردها بود و به عثمانی رفت و در نهایت سر از اروپا در آورد و تهش بعدها خانم ها کفش های پاشنه بلند می پوشیدن و تبدیل به چیزی زنونه شد و یا دامن می تونه پوشش مردونه باشه تو اسکاتلند، حتی روسری و شال برگرفته از لباسیه که مردان عرب دور سرشون می کشن ولی اینجا خانم ها استفاده می کنن، می دونی منظورم چیه مرزها تعریف ذهنیت ماست.یه چیز یه جا مردونه اس و یه جا دیگه نه. تا حدودی البته ، رایحه های گلی می تونه مردونه باشه مگه نه اینه که اعراب از عروق گل ها برای لباسشون استفاده می کردن، الانم تو دنیای غرب خیلی از کارهای پرفروش برای مردها رایحه های شیرین گاها شکلاتی وانیلی و گورمانده. من نظرم اینه ما باید پرزنت کنیم عطر رو ، یه بار آقای سخی پاسخ جالبی بهم داد تو یکی از پرسش هام که واقعا منو به فکر فرو برد، اینکه ادکلن صرفا یه وسیله نیست که به ما کرکتر میده و یا به ما تیپ میده، این ما هستیم که به این ادکلن ها کرکتر و جان میدیم. ما هستیم که میشناسونیمشون. ما هستیم که می گیم این بوی کیه. و این ما خودش برآیند ده ها عامل هست که ادکلن تنها بخشی ازشه از شخصیت و چهره تا فضای اطراف و ذهنیت و چیزی که حتی پیش از حضور ما تو ذهن مخاطب ساخته شده.یعنی یه معادله چند مجهوله اس
من معتقدم تغییر از هر فرد شروع میشه
خانومهای زیادیم هستن که هنوز به مقولهی جنسیت داشتن عطر معتقدن همونطور که آقایان زیادی.
اما حقیقت اینه اگر هر کس خودش به حدی برای خودش مهم باشه که حاضر نباشه بخاطر برچسبها و عقاید غیر منطقی مرسوم از حال خوبش با یه عطر بگذره این تعصب بیجا کمرنگ و کمرنگتر میشه و آدما راحتتر میتونن از روایح لذت ببرن؛ زمین هم به آسمون نمیره.
خودم به شخصه از همون اول ورودم به دنیای عطر، از این مسئله عبور کردم با یکم فکر و تحقیق.
اگه شما هم معتقدین حال خوبتون مهمتر از گرفتن تایید از عقاید غیر منطقی عامه کلا به حرفا اهمیت ندین یا خیلی رک بگید که الان عطر جنس مخالف زدن شما چه آسیبی به زندگی طرف مقابل زده که اینطور گارد گرفتن؟
سلام سبحان جان
کاش میشد از اول کلا عطر ها زنونه مردونه نمیداشتن😂
من خودم عاشق افترنون سوییم و پسفیک چیل هستم داخل یک مغازه فروشنده بهم گفت که بوی میوه میدی فلان
راجع به اون داستانی که گفتی منم دقیقا بعد استفاده از یک عطر یونی شیرین طور همچین بازخوردی گرفتم که میگفتن مردونش هم هست یا نه این زنونست
نباید خیلی اهمیت داد😁
مخصوصا تو ایران که بیشتر فکر میکنن هر عطری که تلخه مردونست هرچی شیرینه زنونست 😅
گفتید اور اسپری امبرنومد یادم اومد وسط تابستون داخل فروشگاه یه آقایی بوی خیلی عجیبی میداد گفتم عطرتون چیه گفت اسانس امبرنومد رو با باکارات رژ ترکیب کردم هردو هم زعفرونی طور 😂گفتم چند تا اسپری کردید گفت من همیشه حدود ۱۵ پاف میزنم !......
محمد جان سپاسگزارم از همراهی همیشگیت💫،
آمبرنومد رو با اینکه خودمم استفاده میکنم و خیلی لوکسه ولی به تنهایی تحملش یکم سخته چه برسه با باکارات رژ اونم اسانس و تابستون و ۱۵پاف😂😂
سلام سبحان جان من جان کلام شما رو عمیقأ درک میکنم و خودمم اگر مثلا آقایی رایحه ی زنانه زده باشه یا خانمی رایحه ی مردانه زده باشه برام مهم نیست و هیچوقت خرده نمیگیرم و قضاوت نمیکنم منتهی بحث جای دیگری است
ببینید الان خانما شاید بیان بگن نه بابا راحت باشید این حرفای زنونه مردونه چیه ولی در واقعیت تو ذهنشون جور دیگری تعریف میکنند در نهایت از کسی خوششون میاد که ادکلن تلخ و مردانه و مستحکم زده باشه حرفم فقط ادکلن نیستا ادکلن یک بخشی از استایل بزار اینجوری بگم در نهایت از کسی که استایل مردانه و کمی خشن شبیه استایل های بد بوی داشته باشه بیشتر خوششون میاد فکر میکنند روی اون آدم بیشتر میتونند حساب کنند یا اگر دعوا بشه اون آدم راحتتر میتونه کتک کاری کنه یه همچین چیزی(فقط خواستم فضا رو توصیف کنم ) حالا کی این حرکت ادکلن زنانه زدن بعد منفی نمیگیره؟ زمانی که شما واقعا استایل و رفتارت ماسکولین باشه و ادکلن زنانه بزنی اونوقت آنچنان ادکلن زنانه ای که زدی به چشم نمیاد حتی شاید الگویی بشه برای بقیه آقایون
مثالش اسنوپ داگ که ادکلن دلینا صورتی رو میزنه هیچکس خرده نمیگیره بهش که هیچ میگن بابا اسنوپ داگ دلینا زده پس ماهم میتونیم دلینا بزنیم
من متوجه هستم همه ی اینا شاید اشتباه باشه در منطق ولی واقعیتی که وجود داره
برعکسش رو بخوام بگم من مشکلی با خانومی که ادکلن مردانه زده یا استایل مثلا اسپرت و پسرونه داره ندارم ولی هیچوقت اون خانم رو برای خودم انتخاب نخواهم کرد من دوست دارم کسی رو انتخاب کنم که فمنین و لطیف باشه دوست دارم با عرضه باشه یا حتی مدیر و رییس یک جایی ولی دوست ندارم از اون خطوط زنانه اش عبور کنه
در هر صورت همیشه استثناهایی وجود داره ممکن آقایانی هم باشند که هیچ مشکلی نداشته باشند خانم یا پارتنرشون استایل پسرونه یا خیلی اسپرت داشته باشه و عطر مردانه بزنه و اصلا حتی جذب این موضوع هم بشن ولی همه اینجور نیستن
ببخشید انقدر پر حرفی کردم
ته تهش اینو بگم خواستید ادکلن زنانه بزنید بزنید ولی نه جلوی پارتنرتون جلوی کراش یا پارتنر فقط اون ادکلن خیلی خیلی مردانه ای که دارید رو بزنید تا اثر گذاری بیشتر باشه برعکسش هم برای خانما صدق میکنه
سلام و روز بهخیر
احتراما چیزی که در متن منظور شماست، با لفظ «جنسیتزدگی» نامیده میشه. اینکه برای مقولهی خاصی، جنسیت خاصی درنظر گرفته بشه به صورت کاملا قراردادی و احتمالا هم افراطی.
«جنسیتزُدایی» اما میشه چیزی که منظور غایی شماست و انتظار دارید که جامعه به اون سمت بره. اینکه اون برچسب جنسیت رو از روی مقولهی مورد نظر برداریم، اصطلاحا بِزُداییم.
توی یه کامنتی هم که الفاظ رو جابهجا استفاده کردید، منظورتون برعکس این تاپیک بهنظر میرسید که گویا دارید بر جنسیت داشتن روایح اصرار میورزید. جهت اطلاع عنوان کردم که از سوتفاهم لفظی جلوگیری بشه. :)
و البته، شما و هر انسانی آزاد هستید که هر رایحهای که مورد پسندتون هست رو بر تن کنید و هیچ گروهی یا جنسیتی، قرار نیست گروه بویاییای رو از کسی «بگیره». اگه کارامل و کاکائو الان دست من بود با کمال میل تقدیم میکردم به آقایانی که خاطرشون از این بابت مُکدّره. :))
نهایتا میخوام بهتون بگم که گستردگی و تنوع طرز فکر انسانها در جامعه بهقدری هست که هر تصمیمی بگیرید -هرچند مطابق میل و فرهنگ جاافتاده در جامعه- باز یک نفر پیدا بشه که نقدی به تصمیم شما وارد کنه.
متاسفانه گاهی بعضی از آقایان (در مورد خانمها هم میتونه صادق باشه اما کمتر دیده شده - بلانسبت شما و دوستان!) از اینکه صفت «زنانه» به انتخابهاشون نسبت داده بشه انقدر در هراسن که دست به حرکات و واکنشهای عجیبی میزنن واقعا. بامزه و خندهداره. :))) راحت باشید و زندگی رو به کام و مشام خودتون تلخ نکنید. ✨
همونقدر که پیراهن مردونه روی تن خانومه خوب میشینه و بهشون میاد ، برای عطر هم همینه
ولی برعکسش تو هر دو مورد فکر نکنم جواب بده 😁
با درود ،
همانگونه که شامپو و صابون و تاید و ریکا و مایع دست شویی و رنگ ها و خوراکی ها مردانه-زنانه ندارند بنظر اینجانب عطر هم جنسیت ندارد ولی در استفاده از آن به موقعیت و مکان و تیپ و استایل و سن و سال توجه شود ، عطر با پخش بالا در مکان سرپوشیده استفاده نشود . عطر گرم و شیرین در تابستان استفاده نشود . مثلا .
بسیار ممنونم محسن عزیز بابت همراهیت💫