آموزش مسریت کردن

سلام عرض ادب

اگر امکانش هس قدم به قدم مسریت کردن اصولی عطرهای اماراتی رو آموزش بدین و اجازه بدین از تجارب شما، عزیزان تازه وارد استفاده کنن

برادر عزیزم امیدوارم کامنت منو تندی برداشت نکنی.من مخلص شمام هستم

در مورد مسریت و مچوریشن و غیره در صفحه ی ارت اف عربیا ۱ با جناب ملکشاهی عزیز گفتگوی مفصل داشتیم.

حرف هم در نیارید من دوست دار و ارادت مند جناب ملکشاهی هستم.گفتگوی مفصل، با حترام و خوبی بود 

در پاسخ به محمد خلیلی :

برادر عزیزم امیدوارم کامنت منو تندی برداشت نکنی.من مخلص شمام هستم

در مورد مسریت و مچوریشن و غیره در صفحه ی ارت اف عربیا ۱ با جناب ملکشاهی عزیز گفتگوی مفصل داشتیم.

حرف هم در نیارید من دوست دار و ارادت مند جناب ملکشاهی هستم.گفتگوی مفصل، با حترام و خوبی بود 

سلامت باشی بزرگوار🙏🏻

حسین T حسین T
1405/02/22
در پاسخ به مهدی مقدم :

ممنون ، از لحاظ پخش و ماندگاری چقدر فرق میکنه؟

معلوم نیست هر عطری یجوریه من خودم شخصا ناین پی ام افنان اینکارو کردم رایحه خیلی بهتر شد ولی پخش بو ماندگاری نه

حسین T حسین T
1405/02/22
در پاسخ به Patchouli lady :

درودبرشما

چقدرعجیب اولینباره میشنوم میشه بیشترتوضیح بدید

والا یسری دوستان میگن الکیه یسری میگن این اون نیست اسمش فلانه منم پیش رو نگرفتم ببینم داستان چیه فقط خود من این روش رو انجام دادم عطر افنان ناین پی امم رایحه‌ش خیلی بهتر شد دلیلش هم میگن عطرای اماراتی چون تعداد بالا توزیع میشه این فرایند مسریشن رو انجام نمیدن سر همین مولکول های عطر خوب با هم ترکیب نمیشن سر همین ممکنه جنس رایحه یا پخش و موندگاری اون اول بد باشه.بازم میگم اینارو من شنیدم و اصلا از درست و غلط بودنش اطلاعی ندارم فقط سر این میگم که اینکارو من برای عطرم انجام دادم به جرعت رایحش ۱۸۰ درجه فرق کرد(البته بدیهیه برای همه عطرا این داستان جواب نمیده)

حسنا حسنا
1405/02/22
در پاسخ به مهدی مقدم :

میشه کامل تر توضیح بدین مراحل رو

چیزی که نهایتا فهمیدم اینه که اکسیداسیون با ۵ تا ۱۰ پاف اسپری اولیه شروع می‌شه. بعد داخل جعبه قرار می دیم و در ته کمد اتاق قرار می‌دیم. در حمام یا جاهای گرم و پرنور نباشه. بعد چند هفته معمولا عطر اصلی آزاد می‌شه.

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟