چندی است سوالی ذهن من رو به خود مشغول کرده. آیا عطرهای اروپایی و آمریکایی که در سایت های و فروشگاه های معتبر داخلی به فروش می رسند، به واقع ارجینال هستند؟ مثلا لالیک، بنتلی، باربری، هوگوباس و ... که در ایران به فروش می رسند همان هایی هستند که در کشورهای اروپایی و یا همین کشورهای همسایه به فروش می رسند؟ یا اینها هم تحت لیسانس یا های کپی دارند و فی المثل در ایران یا امارات و یا هرجای دیگری پر می شوند...؟
به طور مثال بسیاری از عطرهای اجمل ظاهرا در ایران پر می شوند
اماراتی فقط و فقط به ن.ا.ر.س.ی.س.و اعتماد دارم.
درود
ر.و.ی.ا.ل.پ.ر.ف.ی.و.م هم خوب بود. من تازگی اولین خریدو کردم ازش. قیمت نسبت به اولی خیلی پایین تره (و بزرگوار بعد از اینکه خرید زدم هم قیمتو باز اورد پایین😔)
کالا رو هم خوب بسته بندی کرده بود ولی بازش که کردم دربش و افشانه جدا شده بود و کف جعبه افتاده بود. معلوم نیست توی ارسال پستی اینجور شده یا قبلش چون آک بود ولی در کل قیمتا عالی بود.
سلام و درود
معدود عطر فروشانی وجود دارن که اصل میفروشن
البته این رو هم عرض کنم خدمتتون واقعا نمیشه هر عطری رو کپی کرد بعضی ها رو اصلا کپی نمیکنن فیک نمیزن چون عطر تاپ نیست و زیاد همه پسند نیست و اکثرا تو همون اوایل عرضه به بازار تو ویترین خاک میخوره تا شاید یه کسی پیدا شه بخره
واسه اماراتی ها هم صادق هستش
سپاس از شما
ممنون. آیا فی المثل عطری که در سایت و یا فروشگاه معتبری در بازار به قیمت ۵ میلیون به فروش می رسد با عطری که در وزرا و سایت دیگری به دو برابر قیمت عرضه می شود، لزوما به لحاظ کیفی متفاوت هست...؟
نمیدونم حقیقتا این تفاوت قیمت به چه شکل هست فقط اینو میدونم اگر بخوام عطری بخرم فقط از جای معتبر خریداری میکنم
اسم فروشگاهی که خواستید : ن......و......ب.....ه...ا..ر
خود همین سایت عطرافشان هم معتبر هستند 👌
سلام.
واقعا ذهن منم مثل شما مشغول این قضیه هست. اگر قیمت عطرها رو در حتی سایتهای خیلی معتبر که دوستان بارها اعلام کردن با امازون، سفورا و سایر سایتهای خارجی مقایسه بکنین خیلی با عقل جور در نمیاد که اصل باشن.
سلام.
واقعا ذهن منم مثل شما مشغول این قضیه هست. اگر قیمت عطرها رو در حتی سایتهای خیلی معتبر که دوستان بارها اعلام کردن با امازون، سفورا و سایر سایتهای خارجی مقایسه بکنین خیلی با عقل جور در نمیاد که اصل باشن.
بله. آخه همین فروشگاه های وزرا ممکنه فرضا یه عطر ۴۰ دلاری رو ۶۰ دلار با مشتری حساب کنند. معلوم هم نیست با اون فروشگاه دیگه تو مرکز شهر به لحاظ کیفیت تفاوتی داشته باشه. اما خوب طبعا قیمت پایین هم منطقی نیست
سلام و درود آقای صفری گرامی
خیلی سؤال خوبی پرسیدید. اتفاقاً در یکی از سایت هایی که شنیدم معتبر هم هست چند روز پیش به یک مورد عجیب برخورد کردم. اونم این بود که عطر رین دراپس از برند اجمل رو که بسیار شناخته شده است رو در دو نسخه داخل سایت قرار داده بود: یکی تولید ایران و دیگری تولید امارات. واقعیتش خیلی تعجب کردم چون تابحال با چنین موردی روبرو نشده بودم. پارسال یه باتل از این عطر رو برای استفاده روزمره از سایت معتبر عطر......مین خریداری کرده بودم و هنوز دارم و پرفورمنس خیلی خوبی هم داره ولی خب یکمی به شک افتادم راستش🫠😟
نمیدونم حقیقتا این تفاوت قیمت به چه شکل هست فقط اینو میدونم اگر بخوام عطری بخرم فقط از جای معتبر خریداری میکنم
اسم فروشگاهی که خواستید : ن......و......ب.....ه...ا..ر
خود همین سایت عطرافشان هم معتبر هستند 👌
درود بر شما سورنای عزیز
ن•و•ب•ه•ا•ر قطعا امضای خیابان وزرا محسوب میشه.
لازمه مجموعه ش•ق•ا•ی•ق رو هم با اپسیلونی اختلاف
در رتبه دوم قرار بدم.
سلام و درود آقای صفری گرامی
خیلی سؤال خوبی پرسیدید. اتفاقاً در یکی از سایت هایی که شنیدم معتبر هم هست چند روز پیش به یک مورد عجیب برخورد کردم. اونم این بود که عطر رین دراپس از برند اجمل رو که بسیار شناخته شده است رو در دو نسخه داخل سایت قرار داده بود: یکی تولید ایران و دیگری تولید امارات. واقعیتش خیلی تعجب کردم چون تابحال با چنین موردی روبرو نشده بودم. پارسال یه باتل از این عطر رو برای استفاده روزمره از سایت معتبر عطر......مین خریداری کرده بودم و هنوز دارم و پرفورمنس خیلی خوبی هم داره ولی خب یکمی به شک افتادم راستش🫠😟
سلام تینا خانم. عرض به حضور شما که طبق فرمایش یکی از اعضای قدیمی یعنی جناب آقای اسعدی که شناخت خوب و جامعی هم از عطرهای اماراتی دارند، ظاهرا عمده عطرهای معروف اجمل در بازار ایران، تولید داخل هستند. البته من فقط نقل قول کردم و شناخت کافی ندارم...