درود بر رفقای جان... مسائل پیش آمده بین ایران و امارات را همگی آگاه هستیم.. آیا می شود که خللی در ورود عطور اماراتی بوجود بیاید؟ در ضمن خیلی از کارهای اورجینال هم از دبی وارد میشدند!!! کسانی که اطلاع دارند بر بنده منت گذاشته و جواب بدهند...
سلام با توجه به گذشته ای که بنده یادم میاد هیچ چیزی بهتر نشده اینم قطعا جزو همون موارد هست
تو این وضعیت یک تعداد دوستان هم هستن میگن اصلا صرفه جویی نکنید و با عطرهاتون دوش بگیرید🤭😵💫
من یکی از همونا هستم :)
یاد برچسب های دوران دبستانم میوفتم که برای استفاده توی یروز خاص نگهشون داشتم و هنوز هم اون روز خاص نرسیده و من هیچوقت استفادشون نکردم! معلوم نیست چی میشه بزار تا زنده ام معطر باشم 🤣از حرص قیمتا و این وضعیت ،بیشتر از قبل با عطر دوش میگیرم .
پیشنهاد میکنم عطرای ارزون قیمت تهیه کنین و برای آرامش روح روان باهاش دوش بگیرید
سلام سوال منم هست، تو فکرش بودم که یه نسخه بک آپ از ادکلنم بخرم...
سلام و عرض ادب
بنظر من جواب سوالتون قطعا بله هست چرا که بنده یه تعداد ادکلن اماراتی برنامه ریزی کرده بودم که در اواخر شهریور خریداری کنم برای پاییز و زمستانم؛ قبل عید با ۲۱ تومن میشد جمع بندی کرد ولی متاسفانه حدودا یک هفته پیش با قیمت ۳۴ تومن خریداری کردم (از ترس اینکه قیمت ها خیلی بیشتر بشه یا کلا ناموجود بشن) و توضیح مدیریت محترم اون فروشگاه که اتفاقا از فروشگاه های بزرگ و معتبر کار های اماراتی هست این بود که بدلیل عدم واردات عطر های اماراتی و جلوگیری از ضرر حداکثری قیمت ها همین روند رو طی خواهند کرد و توصیه کردن هرچه سریع تر اقدام به خرید بکنم برام به صرفه تر خواهد بود
درود، از کجا تهیه کردین؟
سلام
امروز ی ویدیو از ی عطر فروش بوشهری دیدم گفت یکی از بنادر عمان جایگزین دبی شده برای واردات لوازم آرایشی بهداشتی چیزی که گفت ترانزیت باعث میشه ۲۰,۳۰ درصد گرون تر بخرن و بارشون هم دیرتر بدستشون میرسه