مخلص همگی🖐🏾
از آقایان و خانمهای سایت سوالی داشتم. میخواستم بدونم تا حالا براتون اتفاق افتاده که فقط با بوی عطر کسی ، جذب اون فرد بشید؟ و یا ازش فراری بشید و ازش بدتون بیاد؟ فرقی هم نمیکنه طرف هم جنس شما بوده یا نه.
مثلا یک دوست ساده یا یک فامیل یا یک همکلاسی و یا حتی یک رهگذر. اگر جذب شدید یا فراری شدید چه عطری بوده و کجا؟
سلام.امیدوارم این تجربه های تلخ برای کسی رخ نده. در مورد تعبیری که در مورد لجند داشتین، این روحیه رو زیاد تو کاربرا دیدم.یه عطر رو که ممکنه خیلی ها بپسندن خز تلقی میکنن. معمولاً هم یه طیف خاصی از عطر ها هستن.گاهی عطر های خوبی که قبلاً همه میزدن.بعضی اوقات -البته نه از شما- از این نظرات اینطوری حس می کنم که شخص بخواد لول بالا و تمایز از عوام رو نشون بده. کلی گفتم.منظورم شما نبودی.موفق باشی
سلام جناب محقق زاده عزیز
بله شما درست میفرمایید منم هیچوقت از دیدگاه بالا به پایین خوشم نیومده و هرجا ببینم گارد میگیرم و با اون شخصی که این دیدگاه رو داشته باشه به قول معروف دست به یقه میشم
منتهی اینجا منظورم به بد بودن لجند نبود منظورم این بود که اون خانم یک کار کاملا مردانه رو داشت استفاده میکرد و در حالت عادی برام مهم نیست خانمی کار مردانه استفاده کنند منتهی چون با ایشون در ارتباط عاطفی بودم و ضربه هم خورده بودم یکم این کار در نظرم آزاردهنده میاد
در کل متوجه منظور کلام شما شدم از آرزوی خوبی که کردید هم تشکر میکنم 🌹
سلام.روزتون خوش.
سوال جالبی پرسیدید. بله برای من اتفاق افتاده.
چندین سال پیش زمان دانشگاه، با یک دختر خانمی چند واحد مشترک داشتم که همیشه یک عطر نمره ۷ بیک( صورتی) توی کیفش بود. از این نُقلی ها. گاهی سر کلاس تمدید میکرد و من مدلش رو دیده بودم . رایحه اش رو یکمی شبیه به ورساچه صورتی که امضای اون سالهای من بود احساس میکردم و ازش خوشم میامد. اون رایحه ی عطر بیک فسقلی باعث شد باهم دوست بشیم. و تا این لحظه هم این دوستی پایداره و یکی از عزیزترینها و نزدیکترین دوستهای منه. از اون طرف هم یه همکلاسی آقا داشتیم که سوژه ی همه بود.یه عطری از برند آزاررو میزد. وای یادش بخیر😂 چقدر ازش بدم میامد😂. از این پسرای به اصطلاح آویزون بود. خدا میدونه چقدر بهم آمار میداد... چقدر دور وبرم میچرخید. وای خدا 😄 اصلا یادم میفته هنوز چِندشم میشه . حالا بوی عطرش به کنار. به خاطر رفتارش و مدل حرف زدنش که با ناز و کِش دار حرف میزد، خیلی رو مُخم بود. مثلا میخواست بگه خیلی رمانتیکه ولی نمیدونست اینجوری که حرف میزد میخواستم خفه اش کنم و کیفم رو بکنم تو حلقش که صداش درنیاد😂اصلا اون تحکم مردانه رو نداشت و من بر عکس ،عاشق فردی بودم که عجیب صلابت مردانه داشت. همین رفتارش و مدل حرف زدنش باعث شد من از بوی عطرش هم بدم بیاد و بیشتر فراری بشم.
امیدوارم هرجا هست خوشبخت باشه و اگر ازدواج کرده با خانمش اون مدلی حرف نزنه🤣
این دومورد خیلی واسم بولد بود.
مونا خانم رو نکرده بودی، جوابایی که تو این چند پرسش آخر گفتی تصور و انتظار نمیرفت،
در من دیگر نیست برگی باقی......😄🦍
سلام.روزتون خوش.
سوال جالبی پرسیدید. بله برای من اتفاق افتاده.
چندین سال پیش زمان دانشگاه، با یک دختر خانمی چند واحد مشترک داشتم که همیشه یک عطر نمره ۷ بیک( صورتی) توی کیفش بود. از این نُقلی ها. گاهی سر کلاس تمدید میکرد و من مدلش رو دیده بودم . رایحه اش رو یکمی شبیه به ورساچه صورتی که امضای اون سالهای من بود احساس میکردم و ازش خوشم میامد. اون رایحه ی عطر بیک فسقلی باعث شد باهم دوست بشیم. و تا این لحظه هم این دوستی پایداره و یکی از عزیزترینها و نزدیکترین دوستهای منه. از اون طرف هم یه همکلاسی آقا داشتیم که سوژه ی همه بود.یه عطری از برند آزاررو میزد. وای یادش بخیر😂 چقدر ازش بدم میامد😂. از این پسرای به اصطلاح آویزون بود. خدا میدونه چقدر بهم آمار میداد... چقدر دور وبرم میچرخید. وای خدا 😄 اصلا یادم میفته هنوز چِندشم میشه . حالا بوی عطرش به کنار. به خاطر رفتارش و مدل حرف زدنش که با ناز و کِش دار حرف میزد، خیلی رو مُخم بود. مثلا میخواست بگه خیلی رمانتیکه ولی نمیدونست اینجوری که حرف میزد میخواستم خفه اش کنم و کیفم رو بکنم تو حلقش که صداش درنیاد😂اصلا اون تحکم مردانه رو نداشت و من بر عکس ،عاشق فردی بودم که عجیب صلابت مردانه داشت. همین رفتارش و مدل حرف زدنش باعث شد من از بوی عطرش هم بدم بیاد و بیشتر فراری بشم.
امیدوارم هرجا هست خوشبخت باشه و اگر ازدواج کرده با خانمش اون مدلی حرف نزنه🤣
این دومورد خیلی واسم بولد بود.
حالا فکر کن طرف آزارو پور هوم می زده 😂 که مناسب شیرعلی قصاب با سبیلای کلفته ولی ایشون این طور اون رایحه رو نابود کرد
من متاسفانه اطرافم خیلی آدمای عطرباز کلا وجود نداشتند حتی کسی که چندین سال پیش عاشقش شدم هم عطرباز نبود گهگاهی میزد
فقط یادمه بخاطر جدایی و شکست عشقی که خورده بودم غرق افسردگی بودم و دوست مشترک ما منو دعوت کرد به محل کارش که یکم باهام حرف بزنه آرومم کنه شال کسی که عاشقش بودم اونجا جا مونده بود و بوی عطر خیلی خوبی میداد از رفیقمون خواستم که این شال رو یواشکی به قولی بده به من و این موضوع هم بین خودمون بمونه اون خانم رفیق هم قبول کرد
من شال رو آوردم خونه و چند روزی این بو روش مونده بود ولی نمیدونستم چه عطری چون اون زمان عطرباز نبودم (سال هم به عنوان یادگاری ازش آوردم)
ده سال بعد لا به لای دکانت های زیادی که خریده بودم یهو اون رایحه خورد به مشامم خیلی صحنه ی عجیبی بود واقعا
چی بود حالا ؟
مونت بلنک لجند (سلیقه اش رو توروخدا ) خاک بر سر من 😂🤦
خلاصه اینم داستان ما البته بعداً انقدر رذایل اخلاقی از این آدم دیدم که خداروشکر کردم جدا شدیم فقط اون سه سال افسردگی که داشتم بابتش سوزوند منو
خلاصه از مونت بلک اصلا خوشم نمیاد!!
داداش خوشتیپم اولش دلم کباب شد خوندمش هرچند تقریبا همه مردها احتمالا کمابیش یه بار براشون این داستان ها شده و خدا روشکر تو مسیرت نموند💙
یه دختر خانومی بود توی دانشگاه ایشون عاشق بلک افگانو بودن و در هر شرایط آب و هوایی این عطر رو میزدن که باعث میشد از حریم ۵ متری ایشون هم رد نشم خدایی خیلی آزاردهنده بود یه خانوم سرظهر تابستون بلک افگانو بزنه و بیاد دانشگاه
یکبارم تابستون بود داشتیم توی شرکت کار میکردیم یکی از کارگرا از کنارم رد شد و بوی جذاب انکر نویر اسپرت خورد به مشامم و در اون لحظه اصلا گرمای هوا و سختی کار برای چند لحظه فراموشم شد و بسی لذت بردم
مونا خانم رو نکرده بودی، جوابایی که تو این چند پرسش آخر گفتی تصور و انتظار نمیرفت،
در من دیگر نیست برگی باقی......😄🦍
سلام🙋🏼♀️
خب ما هم آدمیزادیم جانم😊 از این مسائل برای همه دخترخانما پیش میاد دیگه😄
حالا فکر کن طرف آزارو پور هوم می زده 😂 که مناسب شیرعلی قصاب با سبیلای کلفته ولی ایشون این طور اون رایحه رو نابود کرد
وایییییی😂😂😂 اسمش رو نیار دیگه
من از قصد ننوشتم که به طرفداراش برنخوره😄
داداش خوشتیپم اولش دلم کباب شد خوندمش هرچند تقریبا همه مردها احتمالا کمابیش یه بار براشون این داستان ها شده و خدا روشکر تو مسیرت نموند💙
قربونت داداش عزیزدلی مرسی ازت 💚
یه دختر خانومی بود توی دانشگاه ایشون عاشق بلک افگانو بودن و در هر شرایط آب و هوایی این عطر رو میزدن که باعث میشد از حریم ۵ متری ایشون هم رد نشم خدایی خیلی آزاردهنده بود یه خانوم سرظهر تابستون بلک افگانو بزنه و بیاد دانشگاه
یکبارم تابستون بود داشتیم توی شرکت کار میکردیم یکی از کارگرا از کنارم رد شد و بوی جذاب انکر نویر اسپرت خورد به مشامم و در اون لحظه اصلا گرمای هوا و سختی کار برای چند لحظه فراموشم شد و بسی لذت بردم
یعنی اصلا توی مخم نمیگنجه دختر بلک افغانو بزنه.احتمالا هدفش هم همین بوده کسی بهش نزدیک نشه🥴
سلام
یکی از عزیزانم عطر ۲۱۲ س....ک...سی رو چند سال پیش میزدن. این شخص خیلی برام عزیز بوده و هست اما این عطر رو زمانی استفاده میکرد که من حال روحیم اصلاً خوب نبود. هر جا رایحه این عطر رو حس کنم بشدت حالم بد میشه و برمیگردم به اون دوران.
یادمه عطر بلک افغان رو یک شخصی میزدن و با اینکه از خود اون شخص بدم نمیومد اما این عطر انقدر من رو عصبانی میکرد و بهم میریختم که اصلاً نمیتونستم وجود اون شخص رو تحمل کنم....
یادش بخیر معلم پیش دبستانیم رو خیلی دوست داشتم. خانم رنجبر عزیزم. همیشه هوای من رو داشت. یادمه سر کلاس وقتی پنجره باز بود یه نسیم ملایم میوزید و رایحه عطر معلمم که خیلی خوشبو بود رو توی کلاس پخش میکرد. پارسال چندتا دکانت خریدم که از قضا یکی از اونها روبرتو کاوالی پارادایسو بود و تازه فهمیدم عطر معلمم این بوده و کل خاطرات اون دوره رو برام زنده کرد. امیدوارم خانم رنجبر عزیزم هرجا که هستن سلامت و شاد باشن.
یه همکلاسی توی دانشگاه داشتم که خیلی حسود و اهل دسیسه چینی بود و کلاً چشمِ دیدن موفقیت هیشکی رو نداشت و خیلی اذیتم کرد. عطرش میدنایت رز بود. تا قبل از آشنایی با این شخص، این عطر رو خیلی دوست داشتم اما بعد از اون دیگه ازین عطر استفاده نکردم و دیگ دوسش ندارم.