علی علی
36
1405/02/22

قدرت جاذبه و دافعه یک عطر

مخلص همگی🖐🏾

از آقایان و خانمهای سایت سوالی داشتم. میخواستم بدونم تا حالا براتون اتفاق افتاده که فقط با بوی عطر کسی ، جذب اون فرد بشید؟ و یا ازش فراری بشید و ازش بدتون بیاد؟ فرقی هم نمیکنه طرف هم جنس شما بوده یا نه.

مثلا یک دوست ساده یا یک فامیل یا یک همکلاسی و یا حتی یک رهگذر.   اگر جذب شدید یا فراری شدید  چه عطری بوده و کجا؟

علی علی
1405/02/24
در پاسخ به Tina :

سلام

یکی از عزیزانم عطر ۲۱۲ س....ک...سی رو چند سال پیش میزدن. این شخص خیلی برام عزیز بوده و هست اما این عطر رو زمانی استفاده می‌کرد که من حال روحیم اصلاً خوب نبود. هر جا رایحه این عطر رو حس کنم بشدت حالم بد میشه و برمیگردم به اون دوران.

یادمه عطر بلک افغان رو یک شخصی میزدن و با اینکه از خود اون شخص بدم نمیومد اما این عطر انقدر من رو عصبانی میکرد و بهم می‌ریختم که اصلاً نمیتونستم وجود اون شخص رو تحمل کنم....

یادش بخیر معلم پیش دبستانیم رو خیلی دوست داشتم. خانم رنجبر عزیزم. همیشه هوای من رو داشت. یادمه سر کلاس وقتی پنجره‌ باز بود یه نسیم ملایم میوزید و رایحه عطر معلمم که خیلی خوشبو بود رو توی کلاس پخش میکرد. پارسال چندتا دکانت خریدم که از قضا یکی از اونها روبرتو کاوالی پارادایسو بود و تازه فهمیدم عطر معلمم این بوده و کل خاطرات اون دوره رو برام زنده کرد. امیدوارم خانم رنجبر عزیزم هرجا که هستن سلامت و شاد باشن.

یه همکلاسی توی دانشگاه داشتم که خیلی حسود و اهل دسیسه چینی بود و کلاً چشمِ دیدن موفقیت هیشکی رو نداشت و خیلی اذیتم کرد. عطرش میدنایت رز بود. تا قبل از آشنایی با این شخص، این عطر رو خیلی دوست داشتم اما بعد از اون دیگه ازین عطر استفاده نکردم و دیگ دوسش ندارم.

خاطرات جالبی بودن.  همیشه پای یک عطر در میان است😅

جاذبه و دافعه نه در مورد جنس مخالف:
بنده برادر زاده ای دارم که الان 6 سالشه
من چون از شهر دیگه ای شاغلم نیستم بیشتر اوقات
سلین عزیزم دلش که تنگ بنده میشه 
میره کمد عطرا رو باز میکنه و بو میکنه عطرارو 
و این برای من از تمام عطر بازی کافیه. 

Tina Tina
1405/02/25
در پاسخ به علی :

خاطرات جالبی بودن.  همیشه پای یک عطر در میان است😅

ازین خاطرات عطری خیلی زیاد دارم. بعضیاش خوبه ولی بعضیاش نه. چون عطر خیلی توی حافظه ماندگاره. اما واقعاً نخواستم طولانی و حوصله سر بر بشه و وقت شما و عزیزان دیگر رو بگیره بخاطرهمین ننوشتم. 

علی علی
1405/02/25
در پاسخ به محمد خلیلی :

جاذبه و دافعه نه در مورد جنس مخالف:
بنده برادر زاده ای دارم که الان 6 سالشه
من چون از شهر دیگه ای شاغلم نیستم بیشتر اوقات
سلین عزیزم دلش که تنگ بنده میشه 
میره کمد عطرا رو باز میکنه و بو میکنه عطرارو 
و این برای من از تمام عطر بازی کافیه. 

خدا حفظش کنه.پس عطرت میتونه دلتنگی بچه رو کمتر کنه. اینم یجور جذب هست دیگه.  دم شما گرم.🙌🏿

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟