Anita Anita
85
1405/02/22

سوال از عطر بازا

سلام به دوستان عزیز این خونه معطر✨

عزیزان کنجکاوم بدونم شما به جز عطر چه آیتمی رو انقدر دوس دارید که مجموعه ش کنید و کلی پول خرجش میکنید؟😁

خودم که بیشتر کتونی بازم تا عطر باز🗿💔

Anita Anita
1405/02/22
در پاسخ به Eric Revo :

من عمرم رو صرف جمع کردن لنزهای دوربین کردم اولش کنون بعدش تغییر سیستم دادم به سونی و دوباره از صفر شروع جدید، اصلا همین ترمز شد که زودتر سمت ادکلن نرم و عقب بیافتم فکر کن مثل خنگا وقتی یورو بود ۲۸۰۰، هشت تومن خرج لنز جی مستر سونی کردم درحالی که ادکلن های خوب و نه عالی اون زمان چهارصد تومن بود هعی وای من🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️ 😂البته لنزهام ده تاست ولی خب عکاسا و فیلم سازا می دونن ده تا لنز به درد بخور خیلیه!کفش هم دوست دارم ولی هشت ، نه تا داشتن دیگه اسمش مجموعه داشتن نیست. داییمم یه مجموعه از تمبرهای مختلف داره که دادش بهم منم چیزی بهش اضاف نکردم هنوز گذاشتم میانسال شدم منم بهش اضاف کنم بدم به خواهرزاده ام 😂

لنز دوربین:) چه جالببب

اریک جان یعنی چی ‌که هشت نه تا کفش کلکسیون نیست🗿💔اتفاقا حتی دو سه تا از اون خوباش مثل همین قضیه لنزا میتونه مجموعه خوبی به حساب بیاد🤏🏻😁 تمبر هم میتونه خیلی خوب باشه واسه کلکسیون 🫠🤌🏻

Anita Anita
1405/02/22
در پاسخ به Ali Asghar :

سلام دوست عزیز
من بعد از عطر به ساعت علاقه دارم 
و بعد از اون چون خودم توی زمینه موسیقی فعالیت میکنم، دوس دارم که ساز های مخلف رو بخرم صرفا برای سرگرمی برم سراغشون

به به ساعت های کلاسیک واقعا خیلی مورد پسند منم هست ولی به لطف پدرم که خودشون کلکسیونشو دارن منم ازش بهره میبرم😁

امیدوارم هر چه زودتر ساز های موسیقی که دوس داری رو به مجموعت اضافه کنی علی اصغر عزیز🤌🏻😃

ramin ramin
1405/02/22

اول گل و گیاه...

دوم هم

اون موقع که کاست ه نوار بود برای ضبط

کلکسیون تمام ه آلبوم های زنده یاد استاد محمد رضا شجریان را جمع میکردم ، بصورت ه نوار یا همون کاست ......بعدش دیگه سی دی اومدو ...

خلاصه که اثری از محمد رضا شجریان از دستم در نرفت🙃🙃

Anita Anita
1405/02/22
در پاسخ به حسنا :

سلام

کتاب وسوسه‌م می کنه. خوبی کتاب اینه که خیلی جاها می‌شه تستش کرد. کتابخونه وجود داره. با مصرف مکرر تموم نمی‌شه. حتی میشه امانت گرفت😅.

فکر می‌کنم شباهت عطر و کتاب اینه که آدم و از زمان و مکان فعلی جدا می‌کنه و بی صدا و در ‌خلوت آدمو غرق می کنه.

چه قشنگ توصیف کردی حسنا جان دقیقا همینطوره🫠🤌🏻

Anita Anita
1405/02/22
در پاسخ به Sadeq :

به‌غیر از عطر، به ساعت مچی عقربه‌ای و قاب‌های مختلف عینک خیلی علاقه دارم. فندک هم دوست دارم جمع کنم؛ بیشتر فندک‌هایی که تا الان استفاده کردم رو نگه داشتم. 

خیلیم عالییی🤌🏻👀فندک گفتید یادم اومد پدر بزرگ من یه کلکسیون از کبریتای خیلی قدیمی داشت که بچه یکی از فامیلامون یواشکی رفته بود سراغشون و دونه دونشو روشن کرد، یجورایی نصف کلکسیونشون رو اون زمان سوزوند رفت🗿💔

Anita Anita
1405/02/22
در پاسخ به عطر باز نو پا :

من ساعت مچی 

البته اپل واچ ‌و دیجیتال  نه 

کلاسیک دوس دارم

به به خیلیم عالی🤌🏻🫠

Anita Anita
1405/02/22
در پاسخ به Amirreza :

من عطرای چرمی رو خیلی دوست دارم و باعث شد کنارش پوشاک چرمی مثل دستکش و بوت و چنتا کت چرم تو نمونه های مختلف هم بخرم

برندهای با کیفیتی مثل بهشتیان و چرم مشهد دقیقا همون رایحه لذت بخشی رو دارن که اکورد عطرهای چرمی با کیفیت مثل تام فورد و ممو داره

چه جالبببب :) مطمئنم پوشیدن عطرهای چرمی و کت چرمی میتونه خیلی ترکیب خفن تریم بشه و اون رایحه چرمی که میگین رو چندبرابر قویترم کنه🫠🤌🏻 

Anita Anita
1405/02/22
در پاسخ به Mr x :

دقت کردید هر آدمی با جمع آوری یه چیزایی خودشو سرگرم میکنه 😅 واسه من به جز دکانت ، ساعت مچی قطعا.

خیلیم عالی و دقیقا همینطوره من مطمئنم هر کسی یه کلکسیون از آیتم های مورد علاقش حتی شده کوچیکش رو داره🤌🏻🫠

Arian Xa Arian Xa
1405/02/22

درود 

مجموعه ای از سنگ ها

Anita Anita
1405/02/22
در پاسخ به nazanin :

سلام بر شما زیبا :)

من عاشق دو چیز ام. اولیش عینک هست. در مدل‌ها و شیپ‌های گوناگون.

دومی‌اش هم که وسع ام بهش نمیرسه :) ماشین کلاسیک هست.

بعد از این‌ها، تقریبا همه چیز دوست دارم😊😁. فقط علاقه به یک چیز ندارم اون‌ هم کیف هست. شاید خیلی عجیب باشه به عنوان یه خانم.. یعنی کاملا اجباری دستم میگیرم :)

سلام نازنین ترین نازنین ها:)

ماشین کلاسیک رو خیلی موافقم باهات🤌🏻🫠

راجب کیف منم کلا استفاده ای ندارم ازش،اکثرا هم خالیه که معلومه واسه حفظ استایل دستم گرفتم🗿💔😂

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟