سلام به دوستان عزیز این خونه معطر✨
عزیزان کنجکاوم بدونم شما به جز عطر چه آیتمی رو انقدر دوس دارید که مجموعه ش کنید و کلی پول خرجش میکنید؟😁
خودم که بیشتر کتونی بازم تا عطر باز🗿💔
سلام
من علاوه بر عطر به کیف علاقه مندم
به به خیلیم عالی مهسا جان🤌🏻🫠✨
سلام من به عطر و کتونی علاقه دارم ولی قول دادم که دیگه نگیرم البته در مورد عطر مطمئن نیستم!
آخرین باری که منم قول دادم دیشب ساعت ۱ بود که بعدش پیامک ثبت سفارش با موفقیت انجام شد رو دریافت کردم🫠💔😂
سلام عزیزم
چه سوال جالبی
راستش چیزی نیست که دلم نخواد کلکسیونشو داشته باشم اما خب وسعم نمیرسه دیگه😬😁
اما من عاشق کلکسیون عطر،کتاب و کیف هستم
❣️کتاب و عطر از اهمیت بیشتری برخوردارن🩷
به به خیلیم عالی🤌🏻 و اینکه هممون همینطوریم ونوس جان من خودم وسعم میرسید خونه م دیگه واسه خودم جا نداشت از بس احتکار میکردم🫠 امیدوارم همگی بتونیم هرچیزی که دوس داریمو چه بعنوان کلکسیون داشتن و چه بعنوان استفاده تهیه کنیم 🤏🏻🫠
راستش چندبار آمدم بنویسم ولی پشیمان شدم. آخر گفتم بذار من هم بنویسم هرچند یک مقدار غیرعادی است😄
من بعد از عطر ، علاقه ی خاصی به لباس زیر دارم🙈. یعنی کمدی مملو از انواع و اقسام و رنگهای لباس زیر دارم که خیلیاشون هنوز بعد از سالها هنوز مارکشون بهشونه و استفاده نشده. فقط از مدلش و رنگش خوشم میاد و میخرم.هر سفری میرم برای خودم چندتا ست میخرم و میارم. و از داخل ایران هم خیلی خرید میکنم. یوقتایی به خودم میگم آخه اینارو رو میخوای چکار که پولتو حروم میکنی!! ولی بازم چشمم یه ست خوشگل ببینه میخرمش🙈
خانم آنیتای عزیز، اینا برای من دو سوال متفاوت هستن.
چه آیتمی رو دوست دارم و دلم میخواد مجموعه اش کنم؟
ادکلن و ساعت.
چه آیتمی رو کلی پول خرجش میکنم؟
هیچ آیتمی. چون اساسا کلی پول ندارم که بخوام خرج کنم.
روایح بسیارند و عقربه ها متنوع و دست ما خالی.
عمرمان نیز کوتاه.
سلام
من قدیم ساعت مچی زیاد میخریدم،
کتاب های مختلف با موضوعات مختلف
موزیک پلیرهای مختلف
جستجو در پی موسیقی های مختلف و در ژانرهای مختلف
که در زمینه موسیقی از فلامنکو تا راک متال
اوج موسیقی در زیر مجموعه های متال واقعا برام هنوزم هیجان انگیز
نمیدونم این آیتم حساب میشه یا نه. ولی من تقریبا هر چی محصول مویی توی بازار هست امتحان کردم و توی یوتیوب و اینستاگرام کلی اینفلوئنسر که مطالبشون درباره ی مو و سلامت مو و محصولات مختلفه رو فالو کردم و هر چی وسعم برسه قسطی هم که شده میخرم حتی چیزای نسبتاً گرون مثل ماسک موهای برند های کره ای. موهام از لحاظ سلامت مشکلی هم ندارن و اتفاقا جالبه ولی هیچ چیز انقلابی تا حالا بین محصولاتشون کشف نکردم (به جز فر کننده های بدون حرارت. آح زندگیمو تغییر دادن) پنج سال از آبسشنم گذشته بازم با وجود شرایط اقتصادی یه گشتی میزنم بعضی وقتا 😄
این بیشتر میشه تخصص پیدا کردن تو اون زمینه و باید دیگه ازت مشاوره زیبایی مو بگیرم بانو 🤌🏻👀 نمیدونم به کارت بیاد یا نه منم خیلی ماسک مو و این چیزا از برند های مختلف استفاده کردم ولی آخرسر محصولات برند ایتالیایی میلک شیک واقعا موثر بود واسم ، حتی بهتر از محصولات فینو عمل کرد، پیشنهاد میکنم یسری تست کن (اگر تستش نداشتی) مطمئنم راضیت میکنه غزال جان😁🤌🏻
سلام ، لباس خیلی دوست دارم همیشه گرون ترین لباس هارو میخرم ، البته الان دیگه نمیشه
به به واقعا رسیدگی به استایل و ظاهر هر چقدرم خرجش باشه میارزه🤌🏻
امیدوارم هر چه زودتر اوضاع بر وفق مراد هممون بشه و شما هم بهتر از قبلیاشو تهیه کنید دوست عزیز🤌🏻✨
سلام بر شما زیبا :)
من عاشق دو چیز ام. اولیش عینک هست. در مدلها و شیپهای گوناگون.
دومیاش هم که وسع ام بهش نمیرسه :) ماشین کلاسیک هست.
بعد از اینها، تقریبا همه چیز دوست دارم😊😁. فقط علاقه به یک چیز ندارم اون هم کیف هست. شاید خیلی عجیب باشه به عنوان یه خانم.. یعنی کاملا اجباری دستم میگیرم :)
سلام بانو نازنین
حالا من جدیدا با کیف دوشی انس جالبی گرفتم
هر جا میرم با خودم میبرمش حتی اگه سر کار نرم،
چون به من به عنوان همراه اعتماد به نفس میده،
چون دوست اجتماعی ندارم اکثرا تنها هستم
کیف برای من دوست خوبی شده
البته من یک گیمر هم هستم اما چون ديجيتالی زیاد میگیرم حساب نمیشه وگرنه اندازه یه اتفاقو دیسک در نظر میگرفتم