سلام به دوستان عزیز این خونه معطر✨
عزیزان کنجکاوم بدونم شما به جز عطر چه آیتمی رو انقدر دوس دارید که مجموعه ش کنید و کلی پول خرجش میکنید؟😁
خودم که بیشتر کتونی بازم تا عطر باز🗿💔
درود
سکه،خصوصا سکه های قدیمی !
به به خیلیم عالی 😃✨ واقعا آیتم هایی که جنبه تاریخی دارن خیلی کلکسیون قشنگی میشه ازشون ساخت👀🤌🏻
من دوست دارم کلکسیون فنجان و نعلبکی (آنتیک و جدید) بیشتر مدل انگلیسی، عطر، ساعت، عینک و گوشواره داشته باشم
برای هرکدوم یه ویترین بزرگ اندازه یه دیوار 😻
کلکسیونی که وایب مهمونی چایی انگلیسی با فنجون های آنتیک رو میده😁🤌🏻
امیدوارم سریعتر کلکسیون های قشنگتو بسازی زهرا جان🤌🏻😃
سلام بر نماینده دوم تبریزی ها😄🤨امیدوارم حالت همیشه مثل این عکست باشه،
دیوونه لباس،کفش،عطر که هنوزم هستم یه زمانی هم گیم،هر ۵تا پلی استیشن رو هم زمان یکجا داشتم و کلکسیونی از گیم و بازی های مختلف که سنم بالاتر رفت و سپردمش به جوون تر ها😂❤
چه جالب!
ابتدا این رو مطرح کنم که هرچند همچنان هزینه ی گزافی در وادی روایح صرف آشنایی با این دنیا می کنم، کاملا مصمم ام که یک کلکسیون از عطور برای شخص من کاملا غیرضروری ست، و به جز دو نهایت سه شیشه ی کامل متناسب با فصول در هر دو/سه سال صرف عطر نمی کنم...
آمّا :}
ماتیک! رژلب! در هر طیفی.. در هر رنگی... از هر برند مطرحی.... با هر بافت و جلوه ی نهایی...... بله.
این سرکلیدی های آکواریومی برای من حکم گوله کامواهای گربه ها رو دارند :) اون ها در کنار شال و کفش و صندل های چرم کلاسیک زنانه هم بدجوری تیغ به دخل ام می زنند!
قدیم ترها زمانی که دبیرستانی و دانشجو بودم، مدادنوکی.
درود
اولیش که چون ویولنیستم همون آلات موسیقیه ولی خوب خیلی زیاد نه
دومیش کتونیه که خوب فکر نکنم کتونی باز حساب باشم ولی عاشق جردنم اونم اورجینال چند سالیه نمیشه خرید به همون مستر راضیم😂
و آخریش بازی cs
که دیگه فککک نکنم بشه اینارو تو این شرایط داشت...
چقدر کلکسیونای قشنگ و متنوعی میشن😃🤌🏻
مطمئنم روز هممون هر چه سریعتر میرسه و اوضاع بر وفق مرادمون میشه اون موقع کلکسیون شما بسی دیدنیست پوری جان🫠🤌🏻
سلام. سؤال جالبی پرسیدید.
من اول از هرچیزی عطر خیلییییی دوست دارم حتی باتل های خالی عطر رو هم به دلیل جنبه زیباییش نگه میدارم. بعد اکسسوری خصوصاً گوشواره، و همینطور رژ لب و پالت های سایه
چقدر جالببب🫠🤌🏻 کلکسیونی کاملا دخترانه و ملیح:)
اول گل و گیاه...
دوم هم
اون موقع که کاست ه نوار بود برای ضبط
کلکسیون تمام ه آلبوم های زنده یاد استاد محمد رضا شجریان را جمع میکردم ، بصورت ه نوار یا همون کاست ......بعدش دیگه سی دی اومدو ...
خلاصه که اثری از محمد رضا شجریان از دستم در نرفت🙃🙃
کلکسیون گل گیاه و آلبوم های استاد شجریان 🥹😃🤌🏻
درود بر شما واقعا کلکسیون قشنگ و پر از حس خوبی دارید🤌🏻🫠
درود
مجموعه ای از سنگ ها
چه جالب😃🤌🏻واقعا جذابه حتی من قبلا ویدیو های سنگ تراشی رو توی اینستا خیلی دنبال میکردم و میدیدم از اینا که از وسط برش میدادم و زینتی در میومد🤏🏻🫠
سلام و دورد
کفش های برند نایکی بخصوص دو مورد از ارزنده ترین خرید های سال های
گذشته م:
Terrascape 97
و
Pulse Marcus Rashford X
راکت های بدمینتون فلگ شیپ از برند ژاپنی یونکس
بوضوح می تونم کتاب رو هم اضافه کنم و علاقه ای که مدتیه گریبانم رو گرفته و منه سی سال و اندی رو رها نمی کنه: هودی!
در حال حاضر جز پرفیوم و هودی مدت هاست باقی موارد از سبدم حذف شدن.
انگار اندک ضیعتک ما بی رمق تر از اونیه که هم پای قیمت های افسار گسیخته کنونی مجال وول خوردن پیدا کنیم!
من یه مجموعهی کوچیک کریستالها یا همون سنگای قیمتی و نیمهقیمتی دارم
یادمه بچه که بودم یکی از آشنایان یه کتاب داشت که به خواصشون پرداخته بود و من کتابو ازش گرفته بودم و چون نمیتونستم بخونم همیشه توی خونه عکساشو نگاه میکردم🥲
هنوزم کتابه رو دارم
فارغ از حس و حال و دنیایی که هر سنگ داره بعضیاشون به حدی خودشون یا تلالوهاشون خوشگلن که واقعا میشه ساعتها نگاه کرد و حظ برد😭🔮