سلام به دوستان عزیز این خونه معطر✨
عزیزان کنجکاوم بدونم شما به جز عطر چه آیتمی رو انقدر دوس دارید که مجموعه ش کنید و کلی پول خرجش میکنید؟😁
خودم که بیشتر کتونی بازم تا عطر باز🗿💔
آخرین باری که منم قول دادم دیشب ساعت ۱ بود که بعدش پیامک ثبت سفارش با موفقیت انجام شد رو دریافت کردم🫠💔😂
😂😂
عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر
به جز امشب و فردا شب و شبهای دگر
عجب قصه ای شده، خودتون دیگه چه آیتمی رو به صورت مجموعه دارین؟
من دوران نوجوانی این سکه های کشورهای مختلف و بچ سینه (که اسم خاصی هم دارند که یادم رفت) برای اکثر کشورها که تو المپیک شرکت میکردند رو به واسطه شغل پدرم که اون زمان زیاد ماموریت خارج از کشور میرفت رو جمع کردم و هنوز دارم.
یکی دیگه از برادرام هم آلبوم تمبر داره برای خیلی قدیما هست، اونو هم دوست داشتم برای من میبود :) .
از اونجایی که تنها صداست که می ماند من ای بسا بیشتر از علاقه به جمع کردن کلکسیون در خصوص عطر علاقه ام جمع کردن صفحه گرامافون و آرشیو های رادیوی ملی هست البته هنوز خودم رو کلکسیونر نمیدونم
سلام آنیتا جان
بنده به غیر عطر تو زمینه
۱_لباس چون شغل بنده هم لباسه تنوع زیاد لباس خوشم میاد تو کمدم پر باشه
۲_چاقو های ساخت چین و چوب بیستبال و باتوم ها این چیزا خیلی خوشم میاد که خیلی هم دارم ازشون
3_تسبیح های گرون قیمت برای ارامش اعصاب همیشه یه تسبیح دستمه از اون دونه درشتا
بیشتر از همشون عاشق ادکلنم فقط
شاید باورت نشه تو بعضی از مواقع پول غذا ندارم میرم ادکلن میخرم😅
خرج گل و گیاه
پول کود های استوک هیدروپونیک
بستر های کشت مثل کوکوپیت کوکوچیپس اسکوریا پومیس پیتماس آب اکسیژنه
تعداد گل ها اینقدر زیاد شده رسیدگی بهشون شده درد سر
سلام آنیتا جان
در روزگاری نه چندان دور به ساعت، زیورآلات برند و بعضا کیف خیلی علاقه داشتم 😌 و همش در حال برنامهریزی برای خرید آیتمهای جدید بودم 😁
سلام آنیتا جان
در روزگاری نه چندان دور به ساعت، زیورآلات برند و بعضا کیف خیلی علاقه داشتم 😌 و همش در حال برنامهریزی برای خرید آیتمهای جدید بودم 😁
به به خیلیم عالییی 👀 پس مجموعه متنوع و قشنگی دارید 😃🤌🏻
سلام بر نماینده دوم تبریزی ها😄🤨امیدوارم حالت همیشه مثل این عکست باشه،
دیوونه لباس،کفش،عطر که هنوزم هستم یه زمانی هم گیم،هر ۵تا پلی استیشن رو هم زمان یکجا داشتم و کلکسیونی از گیم و بازی های مختلف که سنم بالاتر رفت و سپردمش به جوون تر ها😂❤
اولی کیمدی؟😂🗿💔
ممنونم ازت امیدوارم حال شما هم همیشه خوب باشه عزیز✨
به بههه چقدر تنوع دادی سبحان جان🤌🏻👀
راستش چندبار آمدم بنویسم ولی پشیمان شدم. آخر گفتم بذار من هم بنویسم هرچند یک مقدار غیرعادی است😄
من بعد از عطر ، علاقه ی خاصی به لباس زیر دارم🙈. یعنی کمدی مملو از انواع و اقسام و رنگهای لباس زیر دارم که خیلیاشون هنوز بعد از سالها هنوز مارکشون بهشونه و استفاده نشده. فقط از مدلش و رنگش خوشم میاد و میخرم.هر سفری میرم برای خودم چندتا ست میخرم و میارم. و از داخل ایران هم خیلی خرید میکنم. یوقتایی به خودم میگم آخه اینارو رو میخوای چکار که پولتو حروم میکنی!! ولی بازم چشمم یه ست خوشگل ببینه میخرمش🙈
اول اینکه چه عکس زیبایی :)
و دوم اینکه چه خوب شد گفتی🤏🏻 چه ایرادی داشت که پشیمون میشدی از گفتنش مونا جان منم مثل خودتم تقریبا😁 بعضی وقتا میبینی یه سری لباسا اونقدر قشنگن که آدم حیفش میاد استفاده کنه دوس داره فقط نگاهشون کنه و نگهشون داره🤏🏻منم تقریبا اینطوریم فقط احتکار میکنم و هر از گاهی کمدمو مرتب کردنی اینطوریم که عههه اینو من کی خریدممم😁🫠
خانم آنیتای عزیز، اینا برای من دو سوال متفاوت هستن.
چه آیتمی رو دوست دارم و دلم میخواد مجموعه اش کنم؟
ادکلن و ساعت.
چه آیتمی رو کلی پول خرجش میکنم؟
هیچ آیتمی. چون اساسا کلی پول ندارم که بخوام خرج کنم.
روایح بسیارند و عقربه ها متنوع و دست ما خالی.
عمرمان نیز کوتاه.
به به ادکلن و ساعت🫠🤌🏻
مهم اینه که دلمون بخوادش بعدش حل میشه👀 امیدوارم به زودی اوضاع بر وفق مراد هممون بشه و این خواستن ها همشون تو واقعیت عملی شه کیارش جان😃✨