Anita Anita
85
1405/02/22

سوال از عطر بازا

سلام به دوستان عزیز این خونه معطر✨

عزیزان کنجکاوم بدونم شما به جز عطر چه آیتمی رو انقدر دوس دارید که مجموعه ش کنید و کلی پول خرجش میکنید؟😁

خودم که بیشتر کتونی بازم تا عطر باز🗿💔

Anita Anita
1405/02/22
در پاسخ به هاشم پور :

سلام

من قدیم ساعت مچی زیاد میخریدم،

کتاب های مختلف با موضوعات مختلف 

موزیک پلیرهای مختلف

جستجو در پی موسیقی های مختلف و در ژانرهای مختلف 

که در زمینه موسیقی از فلامنکو تا راک متال 

اوج موسیقی در زیر مجموعه های متال واقعا برام هنوزم هیجان انگیز 

به به چه سلیقه موسیقی👀🤌🏻 مجموعه متنوع و خاصی دارین پس دوست عزیز🫠🤏🏻

Anita Anita
1405/02/22
در پاسخ به Arian Xa :

البته من یک گیمر هم هستم اما چون ديجيتالی زیاد میگیرم حساب نمیشه وگرنه اندازه یه اتفاقو دیسک در نظر میگرفتم

عههه چه جالب 😃 چرا اونم حساب میشه، مجموعه س دیگه🤏🏻👀

Anita Anita
1405/02/22
در پاسخ به Maxxine :

چه جالب! 

ابتدا این رو مطرح کنم که هرچند همچنان هزینه ی گزافی در وادی روایح صرف آشنایی با این دنیا می کنم، کاملا مصمم ام که یک کلکسیون از عطور برای شخص من کاملا غیرضروری ست، و به جز دو نهایت سه شیشه ی کامل متناسب با فصول در هر دو/سه سال صرف عطر نمی کنم...

آمّا :}

ماتیک! رژلب! در هر طیفی.. در هر رنگی... از هر برند مطرحی.... با هر بافت و جلوه ی نهایی...... بله.

این سرکلیدی های آکواریومی برای من حکم گوله کامواهای گربه ها رو دارند :) اون ها در کنار شال و کفش و صندل های چرم کلاسیک زنانه هم بدجوری تیغ به دخل ام می زنند!

قدیم ترها زمانی که دبیرستانی و دانشجو بودم، مدادنوکی. 

حق دارید ،آیتم هایی که گفتید واقعا وسوسه انگیزن بانو، اونم با وجود کلی تنوع با برندهای جذاب🫠💔

Anita Anita
1405/02/22
در پاسخ به AIDIN :

سلام و دورد

کفش های برند نایکی بخصوص دو مورد از ارزنده ترین خرید های سال های

گذشته م:

Terrascape 97

و

Pulse Marcus Rashford X

راکت های بدمینتون فلگ شیپ از برند ژاپنی یونکس

بوضوح می تونم کتاب رو هم اضافه کنم و علاقه ای که مدتیه گریبانم رو گرفته و منه سی سال و اندی رو رها نمی کنه: هودی!

در حال حاضر جز پرفیوم و هودی مدت هاست باقی موارد از سبدم حذف شدن.

انگار اندک ضیعتک ما بی رمق تر از اونیه که هم پای قیمت های افسار گسیخته کنونی مجال وول خوردن پیدا کنیم!

به به 😃کتونی گزینه دوم‌ واقعا برام جذاب بود🫠🤌🏻

هودییییی گریبان گیر هممون شده آقا آیدین عزیز😁فکر کنم خواه و ناخواه هممون یه مجموعه ازش رو داریم که توی پاییزم رونمایی میشه🫠😂💔 

چه خوب گفتید🫠 امیدوارم اوضاع سریعتر خوب بشه و این خواسته های حداقلمونم دوباره به سبد خریدامونم برگرده ...

Anita Anita
1405/02/22
در پاسخ به ~ :

من یه مجموعه‌‌ی کوچیک کریستال‌ها یا همون سنگای قیمتی و نیمه‌قیمتی دارم

یادمه بچه که بودم یکی از آشنایان یه کتاب داشت که به خواصشون پرداخته بود و من کتابو ازش گرفته بودم و چون نمی‌تونستم بخونم همیشه توی خونه عکساشو نگاه می‌کردم🥲

هنوزم کتابه رو دارم

فارغ از حس و حال و دنیایی که هر سنگ داره بعضیاشون به حدی خودشون یا تلالوهاشون خوشگلن که واقعا میشه ساعت‌ها نگاه کرد و حظ برد😭🔮

به به چه کلکسیون قشنگی دارین پس🤌🏻👀 بنظرم هر چیزی که مربوط به طبیعته همیشه جای تامل داشته و واسه آدمایی که عمیق فکر میکنن هم جذابه🫠🤌🏻

Anita Anita
1405/02/22
در پاسخ به مهدی کنعانی :

😂😂

عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر

به جز امشب و فردا شب و شبهای دگر

عجب قصه ای شده، خودتون دیگه چه آیتمی رو به صورت مجموعه دارین؟

دقیقا😂🫠

من بجز کتونی و لباس اینا بیشتر به واسطه علاقه م به تاریخ به آیتم هایی که قدمت داشته باشند خیلی علاقه دارم و هر چیزی که مربوط به قدیم باشه رو جمع میکنم از سکه و اشیا قدیمی گرفته تا دفترچهخاطرات و شعرنویسی (کم مونده تا برگه هاش پودر بشن) واسه یکیه که حتی نمیشناسمش ولی دست نوشته ش رو از کتابفروشی قدیمی تهیه کردم....😅

fatemeh fatemeh
1405/02/22

سلام چه سوال جالبی 🤭

من محصولات روتین  پوست و مو و رژ لب اما از همه بیشتر رژ لب رو خیلی علاقه دارم 

Anita Anita
1405/02/22
در پاسخ به Amir_mp :

من دوران نوجوانی این سکه های کشورهای مختلف و بچ سینه (که اسم خاصی هم دارند که یادم رفت) برای اکثر کشورها که تو المپیک شرکت می‌کردند رو به واسطه شغل پدرم که اون زمان زیاد ماموریت خارج از کشور می‌رفت رو جمع کردم و هنوز دارم.

یکی دیگه از برادرام هم آلبوم تمبر داره برای خیلی قدیما هست، اونو هم دوست داشتم برای من می‌بود :) .

چه جالب یجورایی پشت این کلکسیون کلی خاطره و ماجرا از سفرهای مختلف هم هست😃🤏🏻

تو خواهر برادری من و تو نداریم کلا، پس یجورایی دیگه واسه جفتتون محسوب میشه😁

Anita Anita
1405/02/22
در پاسخ به FARNIYA :

از اونجایی که تنها صداست که می ماند من ای بسا بیشتر از علاقه به جمع کردن کلکسیون در خصوص عطر علاقه ام جمع کردن صفحه گرامافون و آرشیو های رادیوی ملی هست البته هنوز خودم رو کلکسیونر نمیدونم

چه قشنگ🤌🏻👀 بنظرم حتی یه مجموعه کوچیک از آیتمی که واست ارزشمنده کلکسیون شخصی محسوب میشه، پس اینطور بگیم که شما یه کلکسیونر موسیقی هستی فرنیا جان🤏🏻😁

Anita Anita
1405/02/22
در پاسخ به مجتبی :

سلام آنیتا جان

بنده به غیر عطر تو زمینه 

۱_لباس چون شغل بنده هم لباسه تنوع زیاد لباس خوشم میاد تو کمدم پر باشه

۲_چاقو های ساخت چین و چوب بیستبال و باتوم ها این چیزا خیلی خوشم میاد که خیلی هم دارم ازشون

3_تسبیح های گرون قیمت برای ارامش اعصاب همیشه یه تسبیح دستمه از اون دونه درشتا

بیشتر از همشون عاشق ادکلنم فقط

شاید باورت نشه تو بعضی از مواقع پول غذا ندارم میرم ادکلن میخرم😅

به به چه خفن و چقدر متنوعه کلکسیونات مجتبی جان🤌🏻👀

فکر کنم خیلیامون اینطوری باشیم سر خرید چیزایی که دوسشون داریم شده از خوراکمونم میزنیم تا بخریمش🫠💔😁

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟