سلام به دوستان عزیز این خونه معطر✨
عزیزان کنجکاوم بدونم شما به جز عطر چه آیتمی رو انقدر دوس دارید که مجموعه ش کنید و کلی پول خرجش میکنید؟😁
خودم که بیشتر کتونی بازم تا عطر باز🗿💔
خرج گل و گیاه
پول کود های استوک هیدروپونیک
بستر های کشت مثل کوکوپیت کوکوچیپس اسکوریا پومیس پیتماس آب اکسیژنه
تعداد گل ها اینقدر زیاد شده رسیدگی بهشون شده درد سر
به به خیلیم عالی🤏🏻
چقدر خبره شدید تو این زمینه بواسطه این علاقه🤏🏻🤌🏻😁
از سنگ دونه هایی که گفتید یه اسکوریا و پومیس رو شناختم اونم بخاطر شغلم که توی بتن سبک استفاده میکنیم ازش😁
فکر میکردم لیکا از اسکوریا بیشتر استفاده بشه در زمینه کاشت گیاه ها🤔
سلام چه سوال جالبی 🤭
من محصولات روتین پوست و مو و رژ لب اما از همه بیشتر رژ لب رو خیلی علاقه دارم
سلام فاطمه جان😃✨
به به خیلیم عالی بنظرم رسیدگی به پوست واقعا ارزش کلی هزینه کردن رو داره پس مجموعه مفید و کاربردی دارید🤌🏻😁
به به چه خفن و چقدر متنوعه کلکسیونات مجتبی جان🤌🏻👀
فکر کنم خیلیامون اینطوری باشیم سر خرید چیزایی که دوسشون داریم شده از خوراکمونم میزنیم تا بخریمش🫠💔😁
فقط تنها خواسته ام اینه یروز بیاد همه بتونن با خیال راحت اورجینال اون چیزیو که میخان تهیه کنن🤲
به به خیلیم عالی🤏🏻
چقدر خبره شدید تو این زمینه بواسطه این علاقه🤏🏻🤌🏻😁
از سنگ دونه هایی که گفتید یه اسکوریا و پومیس رو شناختم اونم بخاطر شغلم که توی بتن سبک استفاده میکنیم ازش😁
فکر میکردم لیکا از اسکوریا بیشتر استفاده بشه در زمینه کاشت گیاه ها🤔
احتمالا مهندس عمران باشین
لیکاپون هم استفاده میشه بله بیشتر به عنوان زهکش ته گلدان اسکوریا و پومیس ظرفیت تبادل کاتیونی بالایی دارن به خاطر اون استفاده میکنیم تو بستر کشت ساده بگم اسکوریا املاح رو پیش خودش نگه میداره و در اختیار ریشه میزاره
کتاب و کتاب و کتاب.
در حدی که دوست دارم از کلاسیکهای زبان اصلی نسخههای مختلف رو جمع کنم که اونم دیگه رفته تو دسته فوق لاکچری و به آرزوها پیوسته.
گاهی میگم که چی؟ کاش به جاش طلا جمع کرده بودم 😁
احتمالا مهندس عمران باشین
لیکاپون هم استفاده میشه بله بیشتر به عنوان زهکش ته گلدان اسکوریا و پومیس ظرفیت تبادل کاتیونی بالایی دارن به خاطر اون استفاده میکنیم تو بستر کشت ساده بگم اسکوریا املاح رو پیش خودش نگه میداره و در اختیار ریشه میزاره
بله درست حدس زدید🤏🏻😅
چه جالبببب :) خیلیم عالی توضیح دادید ممنونم😃🌹
فقط تنها خواسته ام اینه یروز بیاد همه بتونن با خیال راحت اورجینال اون چیزیو که میخان تهیه کنن🤲
و مطمئنم اون روز موعود برای هممون نزدیکه✨👀🫠
کتاب و کتاب و کتاب.
در حدی که دوست دارم از کلاسیکهای زبان اصلی نسخههای مختلف رو جمع کنم که اونم دیگه رفته تو دسته فوق لاکچری و به آرزوها پیوسته.
گاهی میگم که چی؟ کاش به جاش طلا جمع کرده بودم 😁
کناب های کلاسیک زبان اصلی :) علاقه مند شدم منم🤏🏻👀
طلا رو خوب اومدی درد مشترک هممونه یجورایی، خودم بعضی وقتا عذاب وجدان میگیرم که کاش بجای خرید فلان چیز دلار و طلا میگرفتم😅
امیدوارم شرایط واسه هممون بهتر شه و شما هم آیتم های مجموعه قشنگت رو چند برابر کنی عزیزم💗
خرج گل و گیاه
پول کود های استوک هیدروپونیک
بستر های کشت مثل کوکوپیت کوکوچیپس اسکوریا پومیس پیتماس آب اکسیژنه
تعداد گل ها اینقدر زیاد شده رسیدگی بهشون شده درد سر
سعید به نظر خودم. تو از همه ما بهتر بودی، ما اشیای بی جون رو جمع کردیم کماببش و دوس داریم تو قشنگ ترین موجودات زنده رو داری که هر روز با امیدت بیدار میشن. دست مریزاد👏🏻
کلکسیونی که وایب مهمونی چایی انگلیسی با فنجون های آنتیک رو میده😁🤌🏻
امیدوارم سریعتر کلکسیون های قشنگتو بسازی زهرا جان🤌🏻😃
ممنون آنیتای عزیز