پیرو حواشی سایت

پیرو حواشی و تعارضات روزهای اخیر سایت و به عنوان کوچک ترین عضو این محفل (بخوانید خانواده) کوتاه بگم که :

- اول اینکه یادمون نره عطرافشان اگر تا همین اواخر جایی بود برای زیست عطری و سرگرمی و یادگیری ما، الان رسما (پناهگاه) ماست. جایی که طول روز بهش رجوع میکنیم صرفا برای دست کم چند دقیقه دور شدن و فراموش کردن سیاهی مطلقی که درونش هستیم. در روزهای کابوس واری که مثل یک جزیره از دنیا جدا شدیم اینجا جاییه که همچنان امید، هنر ، زیبایی، تعامل و حس خوب رو میتونیم لمس کنیم و چه زیباتر که الان قداست و اهمیت این جمع رو بیشتر حراست کنیم با تامل به گفتار و رفتارمون.

- دوم درباره اون تعارضات پیرو بحث آزادی بیان و تخصصی یا غیر تخصصی بودن کامنت ها و ادرس های غلط دادن ذیل صفحه آمواج دسیژن که با دقت همه رو خوندم،علیرغم نداشتن صلاحیت بیان این موضوع اما با اجازه از همه یک نکته رو راجبش تمیز بدم و کمی بیشتر بشکافم و اون اینکه بله، ما آزادی کامل داریم برای بیان عقیده و دیدگاهمون در اینجا اما به قول میثم شفیعی عزیز آزادی رو با ولنگاری نباید قاطی کنیم‌.
ما در ازای قلم و تریبونی که اینجا در اختیار داریم (آزادیم) اما (مسئولیت) هم داریم. هر کامنتی که زیر صفحه هر عطری نوشته میشه صدها یا چه بسا این روزها هزاران خواننده داره. آزادیم که چی مینویسیم چون مفهوم آزادی بیان همینه اما یک مشی و چهارچوب اخلاقی باید برای خودمون مطابق چیزی که سایت تعریف کرده تعریف کنیم. ینی یک مرجع تخصصی عطر که هر کامنت و رویویی دست کم طبق میزان تجربه و تخصصمون به هر میزان که هست نوشته شه....
اینجا قرار نیست همه مثل بزرگان و قدیمی های سایت دارای قلم فصیح و مجیز و پربار باشن. هرکس میتونه تجربه و کنکاش زیبای خودش از دنیای روایح رو بنویسه اما خط مشی اخلاقی در این بین همونجاس که مغرضانه ننویسیم، آدرس غلط ندیم مثل تشابه فلان عطر به بوی فلان غذا، نکته سنجی کنیم اما ایراد نگیریم و ......
نظرات در این سایت مثل کامنت گذاشتن در اینستا نیست که صرفا خوانده شود و مهم نباشه، ممکنه یک نظر ما به خرید اشتباه یک نفر دیگه منجر بشه و بلعکس.

چه خوب میشه تو این ایام که انگار همه درون یک تونل تاریک ایستادیم کمی بیشتر تامل کنیم، ملاطفت کنیم و درک کنیم.

نظر شما چیه ؟؟؟

فقط اینو میدونم ک واقعا این سایت رسما یه پناهگاهعه برای فرار از تاریکی مطلق حال حاضر... و اینکه من  از ۱۴۰۰ بیننده و شنونده بودم اینجا و فعالیتی نداشتم و بیشتر عطرامو طبق نظرات هم فراگرانتیکا هم اینجا گرفتم پس کامنتا خیلی برام تو انتخاب عطرام مهم بودن. یادمه زیر ی عطری ک میخاستم بخرم کلمات حرمی و عربی نوشته شده بودو کلا از خریدش منصرف شدم ولی همین چند روز پیش تصادفی تستش کردم و دورررر ترین چیزی ک میشد به این عطر بچسبونی کلمه عربی بود چون ن عودی بود نه سنگین بود. کاری ب انتخاب کلماتم ندارم حتی ولی همون ادرس غلط منو ب اشتباه انداخت... شاید بگن تجربه بویایی فرق میکنه، خب درسته ولی ن تا حدی ک یه عطر لیمویی، عربی معرفی بشه.

کاملا با شما موافقم و دغدغه شما و زمانی که گذاشتید تا این متن را بنویسید و دغدغه خودتون را مطرح کنید قابل احترام هست. کاش همگی به حفظ فضای صلح آمیز در این پناهگاه آزادی در این روزها کمک کنیم

کاوه کاوه
1405/02/24

سلام خدمت همگی

به نظرم اگه مدیریت سایت یه فیلتر به قسمت کامنت ها اضافه کنن ، که نظرات رو بر اساس میزان تشکر یا لایک، بازدید ، کاربردی بودن، قدیمی یا جدید بودن نمایش بده و خود بازدید کننده انتخاب کنه که کدوم نظرت براش مهمتره 

خیلی عالی میشه.

خیلی از سایت ها این قابلیت رو دارن و این طوری کامنت های ساده یا توهین آمیزی که اعضای سایت نسبت بهش شکایت دارن کمتر دیده میشه ، از طرفی آزادی بیان هم رعایت میشه.

و اینکه دوستان ، این کامنت هایی که میان میگن فلان عطر به حشره کش و ... شباهت داره ، متاسفانه توی جامعه زیاده و اطراف تمام ما دیده میشه.

خیلی عذر میخوام اما من یک بار psychedelique زده بودم و یکی از اقوام که بچه کوچیک داره گفت بوی پوشک استفاده شده میاد، بعدا فهمید بوی عطر منه عذر خواهی کرد.

از این نظرات توی جامعه زیاده و بهتره که اینقدر گارد نگیریم نسبت به این کامنت های منفی.

تنها در صورتی باید حساس شد که اکانت های ناشناس بیان پشت سر هم از این کامنت ها بذارن در مورد یک برند خاص یا عطر های معروف ، که معلوم میشه یا احتمالا ترولن یا از روی قصد و غرض و ضربه زدن به بعضی وارد کننده ها و فروشنده ها این کار رو میکنن‌.

Legend Legend
1405/02/24

درود بر‌شما جناب آقای نجاتی مودب،متین و محترم و از اعضای بسیار شریف و کاربلد عطرافشان..

بنده هم با نظر مزین شما کاملا موافقم،متاسفانه تعداد معدودی از کاربران سابق سایت که تا بحال فعالیتی نداشتن،اما الان برگشتند و ظاهراً کنگر خوردن و لنگر انداختند جنگی، و آزادی بیان را با اهانت و توهین اشتباه گرفته‌اند و متاسفانه محیط و فضای سایت را با حواشی و کنایه و کامنتهای مسخره و توهین آمیز زیر پست ها و عطرها با درج صحبتهای صدمن یک غاز نیرزیدن تیره و سمی و آلوده ساختند، ایکاش این کاربران بجای پرداختن به این کارهای بیهوده و عبث کمی بیشتر بخودشان و زندگی شان برسند و  افکارشان را با مطالعه از فضای سمی و زهره آلود تهی و تخلیه کنند  تا هم روح روان خودشان آرام گیرد و هم مخاطبان اطرافشان از دست اینطور آدمها در صلح و امنیت و امان باشند...

از زمانی که اختصاص داده اید و با دقت و توجه خاصی به درک و تجزیه و تحلیل  این موضوع پرداخته اید و هیمنطور زحمات شما که برای برقراری نظم این خانه ی منور خرج کرده اید کمال تشکر و سپاسگزاری را دارم🙏🎉در ضمن بنده از سال۴۰۱ تا بحال که در پلتفرم عطرافشان عضو بوده ام نیم بیشتر ادکلن هایم را طبق نظرات جامع و تخصصی جناب آقای دکتر اسعدی،اقای دکتر مهربد، خانم فاطمه فیضی گرامی، خانم دکتر آلالیتای بزرگوار،خانم ماری و خانم فاطمیاه و جناب ارجمند جنابعالی  سرکار محترم خود شما و بقیه ی عزیزان سایت انتخاب و خریداری نموده ام و تاکنون در این زمینه به اشتباه و مشکلی برخورد نکرده ام و راضی ام..

باز هم سپاس از سخاوت، شعور و سواد شما جناب آقای نجاتی ارجمند و فرهیخته🙏🙏

Sam Sam
1405/02/24

امیرعلی عزیز،

بنده عرض خاصی ندارم، فقط خواستم بابت دیدگاه قشنگ ات ازت تشکر کنم.

پیروز باشید

Sadeq Sadeq
1405/02/24

درود جناب نجاتی. 

با بخش اول نوشته‌‌ی شما کاملا موافقم. این روزها عطرافشان واقعا پناهگاهی برای ماست تا ساعاتی رو اینجا بگذرونیم و کمی خوش باشیم.

درباره‌ی بحث و مشاجره‌ای که پیش اومد باید بگم که هر کسی برداشت خاص خودش از روایح رو داره—یکی میگه فلان عطر بوی حشره‌کش میده، یه نفر دیگه برداشت حرفه‌ای‌تری داره‌ و این اصلا بد نیست. طبیعتا من، شما و خیلی‌های دیگه از برخی نظرات خوشمون نمیاد، اما اینکه بیایم بگیم این کامنت‌ها تایید نشه قدم اول برای محدودسازی فضای اینجاست. نهایتا می‌تونیم همچین نظراتی رو نادیده بگیریم یا اینکه اگر با نظری مخالفیم، مخالفتمون رو ابراز کنیم. 

پاینده و سلامت باشید...

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟